MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
X-MAS

Santa Claus Kingdom στο Μ.Ε.C. Παιανίας

Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 8η χρονιά τις Πύλες του! H Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία ζωντανεύει από 30 Νοεμβρίου στο Παγωμένο Βασίλειο!

Monopoli Team

Hollywood aka Frodiwood Christmas

Φέτος τα Χριστούγεννα στο Santa Claus Kingdom έχουν λάμψη αστέρων και άρωμα Hollywood! Ή για να το πούμε πιο σωστά: έχουν μαγεία Frodiwood!

«Η λεωφόρος της δόξας» μας οδηγεί στο πιο ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο!

Περνώντας τη φαντασμαγορική χρυσοκόκκινη σκηνή θεάτρου μπάινουμε στο λαμπερό κόσμο των αστέρων του Frodiwood. Μέσα από τα εντυπωσιακά καμαρίνια των super πρωταγωνιστών του Santa Claus Kingdom, παπαράτσι με κάμερες και flash παραμονεύουν για ένα χρυσό κλικ, η λεωφόρος της δόξας γεμάτη με τα αστέρια των ηρώων του Πάρκου και παντού τεράστια poster, από την κάθε χρονιά των ιστοριών του ενός, του μοναδικού, του αγαπημένου και λατρεμένου Frodi!

Τα πιο διάσημα χολιγουντιανά στούντιο, εκεί όπου γυρίζονται οι super περιπέτειες του μοναδικού μας Frodi, ανοίγουν τις πόρτες τους αποκλειστικά για εμάς, για να περιηγηθούμε backstage και να ανακαλύψουμε που φυλάσσονται τα props από όλες τις περιπέτειες του αγαπημένου Frodi. Θα δούμε το σπαθί του, καρφωμένο σε βράχο 2,5 μέτρων, το δίμετρο καπέλο της Μαγείας και το σμαραγδένιο αστέρι αλλά και το τεράστιο, τρίμετρο βιβλίο της Μαγείας! Μπροστά μας θα εμφανιστεί το θεόρατο κάστρο – 3,5 μέτρα ύψος! – του Παγωμένου Βασίλειου και μία πιστή αναπαράσταση της μάχης για την επικράτηση στο θρόνο του Παγωμένου Βασίλειου, με όλους τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, καλούς και κακούς, παρόντες.

Και επειδή η μαγεία και οι εκπλήξεις στο Santa Claus Kingdom δε τελειώνουν ποτέ, ένα mini cinema, μας περιμένει για να ολοκληρώσει τη Frodiwood εμπειρία! Σαν σε παλιό σινεμά, με άρωμα pop corn να απλώνεται παντού, τεράστια ομοιώματα των ηρώων του Πάρκου αριστερά και δεξιά. Προβάλλεται η ταινία: «Οι περιπέτειες του Frodi και των φίλων του στο χριστουγεννιατικομαγικό Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom».

Στο τέλος της διαδρομής, το μαγικό ticket house μας δίνει το χρυσό εισιτήριο για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της ζωής μας!

Το Παγωμένο Δάσος – πιο μαγικό, πιο ονειρεμένο και πιο παγωμένο από ποτέ – κρύβει την πιο ζεστή έκπληξη των Χριστουγέννων!

Ένα ονειρεμένα χιονισμένο τοπίο ξετυλίγεται ανάμεσα σε χιονισμένα δέντρα και παγόβουνα, μία τεράστια λίμνη με κύκνους και μανιτάρια. Ανάμεσα τους ξεπηδούν αρκούδες, πιγκουίνοι, πήγασοι, πανέμορφες νεράιδες που περιμένουν να επιβιβαστούν στην πριγκιπική άμαξα. Το γκαζέπο γυρίζει συνεχώς σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και παρασύρει όλους  τους επισκέπτες στο πιο γλυκό και «παγωμένο» παραμύθι!


Frodi’s Iceland

Μια τεράστια τσουλήθρα στο παγόβουνο για την πιο τρελή κατάβαση αλλά και η λίμνη των κύκνων για μια αξέχαστη βόλτα παρέα με μεγάλους λευκούς κύκνους. Η πίστα Ice Rollers φέτος περιμένει «παγωμένη».

Strob lights και μουσική φέτος δίνουν το ρυθμό στη πίστα των Ice Rollers και εσύ ισορροπείς, νιώθεις ότι γλιστράς στον πάγο, ότι κάνεις πατινάζ, χορεύεις, βολτάρεις ατελείωτα, και όλα αυτά με τα αγαπημένα σου rollers!


Και στην καρδιά του Παγωμένου Βασιλείου βρίσκεται το Παγοδρόμιο επιβλητικό, τεράστιο και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ!

Ένα παγοδρόμιο με ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικα μαγική…και ολίγον «disco»! Βlue black χρώματα, πρασινό-μωβ φωτισμοί, χρυσά αστέρια λάμπουν ολόγυρα, και ένα τεράστιο φεγγάρι σκορπίζει, ανάμεσα από παγωμένα δέντρα, παντού τη λάμψη του.

Το Παγοδρόμιο είναι πραγματικά μεγάλο, 300 τ.μ., και περιμένει τους επιδέξιους, μικρούς και μεγάλους, πατινέρ για ασταμάτητα στριφογυριστά loops αλλά και τους αρχάριους για τα πρώτα τους βήματα στον πάγο. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο ή η ηλικία σας, φορέστε τα παγοπέδιλα που θα βρείτε στο Santa Claus Kingdom και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη διαδρομή!

Αλλά και οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι, τα «πιγκουϊνάκια» μας, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες στον πάγο με ασφάλεια με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Πάρκου.

Christmas Εxpress

Ανεβείτε στο πανέμορφο τρενάκι και διασχίστε το Santa Claus Kingdom! Ξεφυσά, αναβοσβήνει φώτα, χτυπά καμπανάκια και μεταφέρει ασταμάτητα τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους από τη μια άκρη του Πάρκου στην άλλη!

Καστροπολιτεία

Εδώ το φανταστικό είναι αληθινό! Και επειδή ένα Kάστρο δεν μπορεί ποτέ να λείπει από τα παραμύθια μας, επιστρέφουμε στην εποχή του Μαγεμένου δάσους για να ζήσουμε όλοι μαζί την τελευταία περιπέτεια του Frodi. Ο κακός μάγος Balthazar έχει παγιδέψει το κάστρο του Μαγεμένου Βασιλείου με ένα πολύ δυνατό ξόρκι, μετατρέποντας όλα τα δωμάτιά του σε δωμάτια δοκιμασιών.
Δοκιμασίες για δυνατούς παίχτες…!
To δωμάτιο που «τα πάνω είναι κάτω και τα κάτω είναι πάνω»!

Ένα δωμάτιο που τα πάντα είναι ανάποδα ή αλλιώς upside down. Ένας φανταστικός ουρανός είναι το πάτωμα ενώ όλα τα αντικείμενα κρέμονται ανάποδα από το ταβάνι. Το δωμάτιο με τα τεράστια αντικείμενα! Τεράστια τραπέζια, καρέκλες, σεντούκια, πίνακες, ένα τεράστιο ζάρι και άλλα πολλά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί 30 Νοεμβρίου 2019 έως 3 Ιανουαρίου 2020

Πρόσβαση

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)
Σταθμός Προαστιακού: Κάντζα
σταθμός Μετρό: Δουκίσσης Πλακεντίας,
από τον οποίο υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά
με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom
Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.
Αγορά εισιτηρίων στο Ταμείο του Santa Claus Kingdom
Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια: 9 ευρώ για γονείς, 15 ευρώ για παιδιά/ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους

Προπώληση εισιτηρίων: Προσφορές στα regroup.gr & viva.gr

Καθημερινά: 10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b