MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τελικά θα υπάρξει sequel για τον “Joker”;

Το «Joker» του Todd Phillips έχει φέρει πάνω από 930 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία παγκοσμίως, πράγμα που σημαίνει ότι μια πιθανή συνέχεια είναι μάλλον αναπόφευκτη για την Warner Bros.

Monopoli Team

Το «Joker» του Todd Phillips έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της Warner Brothers, αφού μετά τον θρίαμβο στην Βενετία, η ταινία με τον εμβληματικό εχθρό του Batman θεωρείται πλέον η πιο εμπορική R-Rated ταινία στην ιστορία, ξεπερνώντας και το Deadpool.

Η ταινία «Joker» με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Φαίνεται πως μετά από αυτήν την επιτυχία ίσως δούμε ξανά τον Phoenix να ενσαρκώνει τον χαρισματικό Άρθουρ.

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips μαζί με τον Joaquin Phoenix συζητούσαν συνεχώς την προοπτική ενός ενδεχόμενου sequel, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, παρά το γεγονός ότι το «Joker» έχει σχεδιαστεί ως αυτοτελής ταινία.

Ωστόσο, στο τέλος της πρώτης αυτής ταινίας, δεν βλέπουμε τον Joker να έχει μεταμορφωθεί πλήρως στον αδίστακτο, κακό χαρακτήρα που γνωρίζουμε από τα κόμιξ.

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Los Angeles Times, ο Phoenix αποκαλύπτει αν θα τον ξανά δούμε στον ρόλο του Joker, αλλά και τις συζητήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με τον Todd Phillips:

«Πολύ πριν από την επίσημη πρεμιέρα και πριν δούμε αυτή την τεράστια επιτυχία της ταινίας μιλήσαμε για μια πιθανή συνέχεια. Την δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα των γυρισμάτων είπα στον Todd αν μπορεί να αρχίζει να δουλεύει πάνω στο sequel, διότι υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα για να εξερευνηθούν. Του το είπα κάπως στα αστεία και όχι τόσο σοβαρά».

«Βασικά του είπα: Θα μπορούσες να πάρεις αυτόν τον χαρακτήρα και να τον βάλεις σε οποιαδήποτε ταινία θέλεις. Τότε, έκανα μια φωτογράφιση με τον φωτογράφο που βρισκόταν στα γυρίσματα και κάναμε 10 αφίσες από κλασικές ταινίες, όπως το Rosemary’s Baby, το Forrest Gump και το Raging Bull».

Και συνέχεισε λέγοντας: «Ο Todd Phillips δεν είναι σίγουρος πως μπορεί να δημιουργηθεί ξανά μια ταινία τόσο μοναδική στο σύνολό της και να γίνει τόσο επιτυχημένη όπως το Joker. Όμως έχει κάνει μερικές σκέψεις». 

Να σημειωθεί ότι η ταινία «Joker» είναι και επίσημα η πιο εμπορική «ακατάλληλη» ταινία όλων των εποχών, ενώ και στην Ελλάδα έχει γίνει η πιο εμπορική ταινία της δεκαετίας!

Πηγή: IndieWire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b