MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τελικά θα υπάρξει sequel για τον “Joker”;

Το «Joker» του Todd Phillips έχει φέρει πάνω από 930 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία παγκοσμίως, πράγμα που σημαίνει ότι μια πιθανή συνέχεια είναι μάλλον αναπόφευκτη για την Warner Bros.

Monopoli Team

Το «Joker» του Todd Phillips έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της Warner Brothers, αφού μετά τον θρίαμβο στην Βενετία, η ταινία με τον εμβληματικό εχθρό του Batman θεωρείται πλέον η πιο εμπορική R-Rated ταινία στην ιστορία, ξεπερνώντας και το Deadpool.

Η ταινία «Joker» με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Φαίνεται πως μετά από αυτήν την επιτυχία ίσως δούμε ξανά τον Phoenix να ενσαρκώνει τον χαρισματικό Άρθουρ.

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips μαζί με τον Joaquin Phoenix συζητούσαν συνεχώς την προοπτική ενός ενδεχόμενου sequel, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, παρά το γεγονός ότι το «Joker» έχει σχεδιαστεί ως αυτοτελής ταινία.

Ωστόσο, στο τέλος της πρώτης αυτής ταινίας, δεν βλέπουμε τον Joker να έχει μεταμορφωθεί πλήρως στον αδίστακτο, κακό χαρακτήρα που γνωρίζουμε από τα κόμιξ.

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Los Angeles Times, ο Phoenix αποκαλύπτει αν θα τον ξανά δούμε στον ρόλο του Joker, αλλά και τις συζητήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με τον Todd Phillips:

«Πολύ πριν από την επίσημη πρεμιέρα και πριν δούμε αυτή την τεράστια επιτυχία της ταινίας μιλήσαμε για μια πιθανή συνέχεια. Την δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα των γυρισμάτων είπα στον Todd αν μπορεί να αρχίζει να δουλεύει πάνω στο sequel, διότι υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα για να εξερευνηθούν. Του το είπα κάπως στα αστεία και όχι τόσο σοβαρά».

«Βασικά του είπα: Θα μπορούσες να πάρεις αυτόν τον χαρακτήρα και να τον βάλεις σε οποιαδήποτε ταινία θέλεις. Τότε, έκανα μια φωτογράφιση με τον φωτογράφο που βρισκόταν στα γυρίσματα και κάναμε 10 αφίσες από κλασικές ταινίες, όπως το Rosemary’s Baby, το Forrest Gump και το Raging Bull».

Και συνέχεισε λέγοντας: «Ο Todd Phillips δεν είναι σίγουρος πως μπορεί να δημιουργηθεί ξανά μια ταινία τόσο μοναδική στο σύνολό της και να γίνει τόσο επιτυχημένη όπως το Joker. Όμως έχει κάνει μερικές σκέψεις». 

Να σημειωθεί ότι η ταινία «Joker» είναι και επίσημα η πιο εμπορική «ακατάλληλη» ταινία όλων των εποχών, ενώ και στην Ελλάδα έχει γίνει η πιο εμπορική ταινία της δεκαετίας!

Πηγή: IndieWire

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Το Τελευταίο Σημείωμα: Ξανά στις αίθουσες η ταινία του Παντελή Βούλγαρη για τους 200 της Καισαριανής
Cine News
COSMOTE CINEMA OSCARS: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει με πάνω από 90 Οσκαρικές ταινίες
Cine News
28ο ΦΝΘ: Με Χρυσό Αλέξανδρο θα τιμήσει τη Βουβούλα Σκούρα και τον Μπιλ Μόρισον
Cine News
Σκληρό απ’ έξω, γλυκό από μέσα: Ένα Pillion που δεν περίμενες
Cine News
«Άντε γ@μήσου Wenders. Το σινεμά είναι πολιτική»
Cine News
28 ΦΝΘ: Ανακαλύπτουμε τα 57 συναρπαστικά ελληνικά ντοκιμαντέρ
Cine News
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Cine News
Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV; Batman, Catwoman και συναρπαστικές σειρές
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
Cine News
10 anti rom-com ταινίες για όσους κάνουν skip τον Άγιο Βαλεντίνο
Cine News
28ο ΦΝΘ: Έναρξη με το ντοκιμαντέρ «Ρώτα την Ι Τζιν» για τη γυναίκα που κέρδισε δύο φορές τον Τραμπ
Cine News
Σιαμάκ Ετεμάντι: Μιλώντας για τη σεξουαλικότητα, μιλάμε για όσα αποκλείουν τους ανάπηρους