MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Grease: Σε αστρονομική τιμή πωλήθηκε σε δημοπρασία, το μαύρο σύνολο της Ολίβια Νιούτον

Το σύνολο με το στενό μαύρο παντελόνι και το δερμάτινο τζάκετ που φορούσε η Ολίβια Νιούτον-Τζον στην ταινία “Grease”, στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα, πωλήθηκε για 405.700 δολάρια σε δημοπρασία στο Μπέβερλι Χιλς.

Monopoli Team

Όλοι θυμόμαστε το στενό, σέξι μαύρο σύνολο που φορούσε η Ολίβια Νιούτον στο ρόλο της Σάντι στην ταινία Grease, στη σκηνή του ντουέτου με τον Τζον Τραβόλτα και το αγαπημένο, διαχρονικό τραγούδι “You’re the One That I Want”.

Ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auctions ανακοίνωσε ότι το σύνολο που σημάδεψε τη μετάβαση του κινηματογραφικού χαρακτήρα της Νιούτον-Τζον από την εικόνα της σοβαρής μαθήτριας σε αυτήν την σέξι Σάντι, πωλήθηκε για τα διπλάσια χρήματα από ότι αναμενόταν! Αυτό ήταν ένα τα 500 κομμάτια που δημοπρατήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για το κέντρο θεραπείας που έχει ιδρύσει η ηθοποιός στην Αυστραλία.

Τα ρούχα, που φορούσε η Νιούτον-Τζον στο ντουέτο με τον Τζον Τραβόλτα, ήταν τόσο στενά που χρειάστηκε να ραφτούν πάνω της για να γυρίσει την σκηνή, γι’ αυτό και στη δημοπρασία πωλήθηκαν με χαλασμένο το φερμουάρ! Το όνομα του αγοραστή δεν έγινε γνωστό.

Από τη δημοπρασία αντλήθηκαν 2,4 εκατομμύρια δολάρια, με πολλά κομμάτια που είχαν σχέση με την ταινία να πωλούνται σε τιμές πολλαπλάσιες από τις εκτιμώμενες, ανακοίνωσε ο Julien’s.

Το πόστερ των 64.000 δολαρίων

Ένα πόστερ του Grease, υπογεγραμμένο από τους Νιούτον-Τζον και Τραβόλτα και άλλα μέλη του καστ της ταινίας, πωλήθηκε για 64.000 δολάρια, ενώ η αρχική του τιμή ήταν 1.000 δολάρια. Το ροζ δαντελένιο φόρεμα που φορούσε η ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, έπιασε 18.750 δολάρια, ενώ ένα ροζ σακάκι πωλήθηκε για 50.000 δολάρια, 25 φορές δηλαδή υψηλότερα από την αρχική του τιμή!

Πριν λίγους μήνες, η 71χρονη ηθοποιός, είχε ανακοινώσει πως νοσεί και πάλι από καρκίνο του στήθους, για τρίτη φορά μετά την πρώτη διάγνωση το 1992. Όταν είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο, η ηθοποιός βοήθησε στην ίδρυση του Olivia Newton-John Cancer and Wellness Center στη Μελβούρνη, που στόχο έχει να βοηθά ψυχολογικά και σωματικά τους πάσχοντες.  Τα έσοδα από την πώληση του συνόλου του Grease, όπως και τμήμα των χρημάτων από τα άλλα κομμάτια, θα δωθούν σε αυτό το κέντρο ευεξίας και θεραπείας καρκίνου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b