ΝΕΑ
Η Περαστική του Ζαν Πωλ Ντενιζόν έρχεται στο θέατρο Εκστάν
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΈνα έργο γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και χιούμορ στο θέατρο Εκστάν από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.
Monopoli Team
31.10.2019
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Γάλλος συγγραφέας και σκηνοθέτης Ζαν – Πωλ Ντενιζόν, ιστορικός βοηθός του Πήτερ Μπρουκ, μας καλεί σ’ ένα δραματικό και ταυτόχρονα χαρούμενο ταξίδι.
Ένας συγγραφέας και μια ηθοποιός είκοσι χρόνια μετά το χωρισμό τους. Κάθε τους σκέψη, κάθε κύτταρο τού σώματός τους είναι γεμάτα μνήμες και ερωτήσεις. Μια συνάντηση ανάμεσα στο σήμερα και το χθες, ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο.
Μια ιστορία που θέλει να αντιστέκεται στο χρόνο κι αγαπάει τη ζωή. Κάτι περισσότερο από μια απλή ιστορία αγάπης! Παίζουν ο Γιάννης Σταματίου και η Ελένη Παπαχριστοπούλου (που έχουν τιμηθεί με το βραβείο Ερμηνείας το 2018 από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών Θεάτρου για τις Καρέκλες του Ιονέσκο). Η μετάφραση είναι της Ελένη Παπαχριστοπούλου.
Πρεμιέρα: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 9.00μ.μ
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιώργος Μαζωνάκης (1972-2026): «Ανήκω σε ‘μένα και στα όνειρά μου»
Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ηλικία 54 ετών
AI-MILIA: Η παραστασιακή αφήγηση με την Αιμιλία Υψηλάντη στο Φεστιβάλ Κολωνού 2026
Η Μοναξιά της Δύσης, του Martin McDonagh στο Επί Κολωνώ
18ο Greece Race for the Cure®: Ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού για πρώτη φορά στο Πεδίον του Άρεως
Το Micro μ Festival μεγαλώνει και ταξιδεύει τις προβολές του σε Ελλάδα και Ευρώπη
Νέα, μεγάλη δωρεά της Συλλογής Δασκαλόπουλου προς 4 μουσεία της Ελλάδας και της Σκωτίας
Ο Κύκλος με την κιμωλία: Μια παιδική διασκευή από τον Μικρό Νότο στο Ίδρυμα Κακογιάννης
Άνθρωποι και Ποντίκια: Η παράσταση-σταθμός επιστρέφει στον Τεχνοχώρο Cartel
Slimane: Η μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό πλησιάζει – Μαζί του ο Good Job Nicky