MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
11
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκινά η προπώληση για το «This Filthy World» του Τζον Γουότερς

Ο Τζον Γουότερς, ο «Πάπας» του κινηματογραφικού trash έρχεται στο 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει live στο Ολύμπιον, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 20.30, το one-man-show “This Filthy World”.

Monopoli Team

Επιθυμείτε διακαώς να διαπρέψετε στην επαγγελματική αποτυχία αλλά δεν γνωρίζετε τον τρόπο; Λαχταράτε να αποκτήσετε το γοητευτικό προφίλ ενός λαμπερού νευρωτικού;

Για να μάθετε όλες τις απαντήσεις, σημειώστε αυτή την ημερομηνία: Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 12.00 ακριβώς, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων (τιμή: 12 ευρώ) για το ανατρεπτικό one-man-show “This Filthy World” του Τζον Γουότερς και εσείς δεν πρέπει να αφήσετε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο!

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το box της πλατείας Αριστοτέλους και από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, www.filmfestival.gr

Ένα stand-up παραλήρημα!

Ο Τζον Γουότερς, ο «Πάπας» του κινηματογραφικού trash και ορκισμένος εχθρός κάθε μορφής καθωσπρεπισμού και κομφορμισμού, θα παρουσιάσει ζωντανά ένα stand-up ντελιριακό παραλήρημα, όπου ο εμβληματικός cult σκηνοθέτης στην ιστορία του αμερικάνικου σινεμά μας ξεναγεί στις προσωπικές του εμμονές και μοιράζεται με το κοινό της Θεσσαλονίκης το απόσταγμα της αντισυμβατικής του σοφίας.

Ο Τζον Γουότερς παρουσίασε για πρώτη φορά τον μονόλογο “This Filthy World” πριν από δεκαπέντε χρόνια και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να διαμορφώνει, να ανανεώνει και να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του. Δεδομένου ότι καμία παράσταση του “This Filthy World” δεν είναι ίδια με τις άλλες, ανυπομονούμε να διαπιστώσουμε από κοντά πώς θα εμπνεύσει τον Τζον Γουότερς η επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και το Φεστιβάλ.

Το 60ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει carte blanche στον πρωτοποριακό και ασυμβίβαστο σκηνοθέτη, ο οποίος επέλεξε δέκα ταινίες που θα προβληθούν στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης. Παράλληλα, ο Τζον Γουότερς θα παραδώσει ανοιχτό masterclass, με την υποστήριξη των ΕΚΟΜΕ και Nu Boyana Hellenic, καθώς και ένα εξειδικευμένο εργαστήριο σκηνοθεσίας για 35 νέους έλληνες σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν επιλεγεί με κλήρωση και των οποίων τη φιλοξενία χρηματοδοτεί το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία: Προβολή της ταινίας των Μάρθας Φριντζήλα και Πάνου Ανδριανού στο Θέατρο Τέχνης
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πανουσόπουλος-Το “αντίο” του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Art & Culture
Ας είναι η νοσταλγία εκείνη που θα μας “σκοτώσει”: Οι μέρες μας στο 28ο ΦΝΘ
Cine News
Όταν ο Desmond Child ταρακούνησε το Ηρώδειο με διεθνείς stars: Παγκόσμια πρεμιέρα στο 28ο ΦΝΘ
Cine News
One Piece: Έρχεται η δεύτερη σεζόν – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
28ο ΦΝΘ: Uncle Roy – Όταν ο cool θείος είναι κομμάτι ιστορίας
Cine News
Οι γυναίκες πίσω από τις πιο iconic ταινίες που αγαπήσαμε
Cine News
Astropolitics: Το KINO Athens στο Ίδρυμα Ευγενίδου με προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση
Cine News
The Testaments: Το Disney+ αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ και το πόστερ της νέας σειράς
Cine News
«Γιατί είναι μαύρα τα βουνά»: Το ντοκιμαντέρ για τη δημοτική μουσική και τα ηπειρώτικα έθιμα στο 28ο ΦΝΘ
Cine News
Επιτέλους, η "Νύφη" αποκτά τη δική της φωνή
Cine News
Ζωούπολη 2: Η ταινία – φαινόμενο έρχεται στο Disney+