MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
27
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Τα Μεγάλα Ταξίδια»: Το νέο άλμπουμ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων της

H Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσίασε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το νέο της album με τίτλο «Τα Μεγάλα Ταξίδια», ανανεώνοντας με ένα δημιουργικό τρόπο την πολύτιμη σχέση που διατηρεί με το κοινό της τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Monopoli Team

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η αγαπημένη ερμηνεύτρια πιστρέφει στη δισκογραφία μετά από τέσσερα χρόνια με 9 τραγούδια δύο ξεχωριστών δημιουργών της νεότερης γενιάς, κάνοντας ένα δυναμικό update στο διαχρονικό της ρεπερτόριο.

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η στιχουργός Λήδα Ρουμάνη υπογράφουν αυτόν το δίσκο συνολικά, έχοντας στο κέντρο της έμπνευσής τους τη σπουδαία ερμηνεύτρια και τη μοναδική πορεία της. Tα «Mεγάλα Tαξίδια» είναι ένα άλμπουμ που έφτιαξε με αγάπη, έχοντας ως συνεπιβάτες δυο δημιουργούς που αγαπάει κι εκτιμά πολύ. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν και με τους δύο. Μια συνεργασία που παρέμεινε δημιουργική μέσα στον χρόνο και έμελλε να κορυφωθεί το 2019 σε έναν ολόκληρο δίσκο.

Τα «Μεγάλα Ταξίδια» της Ελευθερίας είναι τραγούδια που αφηγούνται εννέα ξεχωριστές διαδρομές και παράλληλες ιστορίες, που σφραγίζει με την ερμηνευτική της ποιότητα και την ευαισθησία της.

Τα «Μεγάλα Ταξίδια» μπορεί να γίνουν πολύ προσωπικά για τον καθένα και την καθεμία από εμάς. Άλλωστε όπως λέει ο στίχος του ομότιτλου τραγουδιού «τα μεγάλα ταξίδια πάντα κάνουμε μόνοι». Μοναδική οδηγία στο ταξίδι αυτό η παρότρυνση της ίδιας της Ελευθερίας «να απολαύσουμε κάθε σημείο της διαδρομής».

Λήδα Ρουμάνη, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Θέμης Καραμουρατίδης στην παρουσίαση του άλμπουμ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο Noel.

H παρουσίαση του άλμπουμ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της ερμηνεύτριας.

Το Tracklist

Η Αρχή
Το Κλειδί
Κι Εγώ Που ‘Ελεγα
Αν Βρεθεί Θεός
Του Κόσμου Όλου Οι Προσευχές
Οι Μνήμες
Ο Δραπέτης
Οι Μήνες
Τα Μεγάλα Ταξίδια

Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Athens Baroque Festival 2025: Η μεγάλη γιορτή της μπαρόκ μουσικής στη Γερμανική Εκκλησία Αθηνών
Μουσικά Νέα
Φιλαρέτη Κομνηνού και Μάριος Φραγκούλης ανοίγουν τα Αισχύλεια στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας
Εκδηλώσεις
Κουρεντζής, Καβάκος, διεθνείς ορχήστρες, μπαλέτο: Τα highlights της νέας σεζόν στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Και δεύτερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο μετά το sold out
Μουσικά Νέα
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης για δύο συναυλίες στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Δημήτρης Λάμπος: Η μουσική που ενώνει στην Καλαμάτα
Μουσικά Νέα
TRIETHNÉS Festival: Από τη Μικρολίμνη στον Άγιο Αχίλλειο – ένα τετραήμερο σύγχρονης μουσικής στις Πρέσπες
Μουσικά Νέα
Οι Rasmus επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα αξέχαστο live
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Το πλήρες πρόγραμμα συναυλιών
Εκδηλώσεις
2nd P&I Open Air Festival: Μεγάλη συναυλία με Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο, Melisses στα Ιωάννινα με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
Ο θρυλικός Mulatu Astatke για ένα αποχαιρετιστήριο live στο Θέατρο Βράχων
Μουσικά Νέα
Ας περιμένουν οι γυναίκες: Το cult classic του Τσιώλη ζωντανά στην Τεχνόπολη με την Babis Batmanidis Company