MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες από το «Love Not, το πείραμα μιας σχέσης» της Θεοδώρας Καπράλου

Ο Θύμιος Κούκιος και η Μαρία Κωνσταντάκη πρωταγωνιστούν σ΄ ένα πείραμα ανθρώπινων… σχέσεων. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Monopoli Team

H Θεοδώρα Καπράλου σκηνοθετεί τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Θύμιο Κούκιο στο έργο «Love Not, το πείραμα μιας σχέσης» στον Κάτω Χώρο του Θέατρου του Νέου Κόσμου.
Εμείς εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες της παράστασης.

@Δομνίκη Μητροπούλου

@Δομνίκη Μητροπούλου

Το έργο:

Παρακαλώ ακολουθήστε με ακρίβεια τις παρακάτω οδηγίες και απομνημονεύστε το συντομότερο δυνατό τις αρχές της φιλοσοφίας μας.

Οι δύο σύντροφοι οφείλουν να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Παρακαλώ στα επόμενα 27 δευτερόλεπτα χαϊδέψτε τρυφερά το σύντροφό σας.

Οι δύο σύντροφοι οφείλουν να συγχωρούν ο ένας τον άλλον. Παρακαλώ στα επόμενα 23 δευτερόλεπτα ζητήστε και λάβετε τη συγχώρεση του συντρόφου σας για οποιοδήποτε ατόπημά σας.

@Δομνίκη Μητροπούλου

@Δομνίκη Μητροπούλου

Ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό. Η φυσική –σχεδόν αντανακλαστική– του τάση είναι να διαμορφώνει δυαδικά  συστήματα κλειστού τύπου –ευρέως γνωστά με τον όρο «ζευγάρια»– μέσα στα οποία λειτουργεί αβίαστα και πάντα σε απόλυτη αρμονία με τα ένστικτα και τις ενορμήσεις του.

Ως εκ τούτου, οι σχέσεις που αναπτύσσει το εν λόγω θηλαστικό είναι στέρεες, μακροχρόνιες, βασίζονται στα αμοιβαία αισθήματα των εμπλεκόμενων μερών, διαταράσσονται σπανίως και δεν διακόπτονται παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Το καλύτερο και πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των σχέσεων αυτών αποτελούν οι ερωτικές σχέσεις που αναπτύσσει το είδος.

Η πεποίθηση του θηλαστικού περί μονογαμίας σε συνδυασμό με τη συγκρότηση ανάλογων κοινωνικών ηθών και θεσμών σταθεροποιούν και βασικά εξυγιαίνουν τις σχέσεις αυτές, καθιστώντας τις ιδανικό παράδειγμα για όλα τα υπόλοιπα θηλαστικά του πλανήτη, που με τις λαμπρές εξαιρέσεις του κύκνου, του κάστορα και του πιγκουίνου, αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Ου φοβηθείτε. Είμαστε εδώ. Για σας. Προσέλθετε.

@Δομνίκη Μητροπούλου

@Δομνίκη Μητροπούλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: Θεοδώρα Καπράλου
Επιμέλεια κίνησης: Μαρίζα Τσίγκα
Μουσική επιμέλεια: Σταύρος Σερέτης
Συνεργάτης  σκηνογράφος: Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης
Video παράστασης: Γιάννης Καραμπάτσος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Κωνσταντάκη, Θύμιος Κούκιος

Θέατρο του Νέου Κόσμου -Κάτω Χώρος – 7.10.2019 – 28.01.2020
Διάρκεια Παράστασης: 70 λεπτά
Μέρες/ ώρες: Δευτέρα 21:15, Τρίτη 21:15
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 13€, Μειωμένο 10€

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Tick, Tick… Boom!: To εκρηκτικό ροκ μιούζικαλ του Τζόναθαν Λάρσον στην Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ
Art & Culture
Η Ομάδα Νοσταλγία στήνει μια σκοτεινή, μουσική τελετουργία στο Rabbithole
Θεατρικά Νέα
Ήλιος με δόντια: Παράταση λόγω επιτυχίας στο Θέατρο Μπέλλος
Εκδηλώσεις
Ο Tim Crouch στην Αθήνα για μια συζήτηση με το κοινό
Θεατρικά Νέα
Το θέατρο πιο κοντά: Ζωντανές μεταδόσεις παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου σε νέους προορισμούς στην Ελλάδα
Art & Culture
Ένας αιώνας Martha Graham Dance Company στο Μέγαρο
Art & Culture
Ο Βασίλης Βηλαράς γράφει για την τηλεόραση των ’90s και τα τραύματα που κληρονομήσαμε
Εκδηλώσεις
Βραβεία Κάρολος Κουν – Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής: Οι υποψηφιότητες για το 2024/25
Θεατρικά Νέα
Το Τρίτο Στεφάνι: Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση του Στάθη Λιβαθινού
Art & Culture
"Η Δούκισσα της Πλακεντίας" στο Θέατρο Βεάκη (video)
Εκδηλώσεις
Η Μάγδα Φύσσα στο Θέατρο Olvio για μια ανοιχτή συζήτηση
Θεατρικά Νέα
Για τους Μάριο Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, η «Κατσαρίδα Κ.» μιλά για όλους όσοι δεν χωρούν πουθενά