MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Almost Family Κ1 Ε1

Πρεμιέρα, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στο COSMOTE SERIES HD.

Monopoli Team

Η ζωή της μοναχοκόρης Julia Bechley (Brittany Snow) αναστατώνεται όταν ο πατέρας της Leon Bechley (Timothy Hutton), της αποκαλύπτει ότι, κατά τη διάρκεια της βραβευμένης καριέρας του ως πρωτοπόρου γιατρού γονιμότητας, χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα για να συλλάβει πάνω από εκατό παιδιά.

Από την εκρηκτική αυτή αποκάλυψη, η Julia ανακαλύπτει δύο νέες αδελφές – την πρώην καλύτερη φίλη της, Edie Palmer (Megalyn Echikunwoke) και την πρώην Ολυμπιονίκη Roxy Doyle (Emily Osment). Καθώς αυτές οι τρεις νέες γυναίκες αρχίζουν να αποδέχονται τη νέα τους πραγματικότητα, η Julia πρέπει να καταλάβει πως θα είναι η ζωή της χωρίς τον Leon δίπλα της, η Edie έρχεται αντιμέτωπη με την αυξανόμενη σεξουαλικότητα της, καθώς ο γάμος της παραπαίει και η Roxy αντιμετωπίζει την ενηλικίωση χωρίς να είναι το κέντρο της προσοχής.

Ενάντια στις αντιξοότητες, οι τρεις γυναίκες θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν ένα ασυνήθιστο δεσμό σαν αδελφές, καθώς πρέπει να καλωσορίσουν ένα παλιρροιακό κύμα νέων αδελφών στην ταχέως αναπτυσσόμενη οικογένεια τους.

Η σειρά είναι βασισμένη στην Αυστραλιανή σειρά, Sisters (2017).

Κατηγορία: Ηθοποιοί: Μπρίτανι Σνόου, Έμιλι Όσμεντ, Τίμοθι Χάτον

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b