MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Pop Up Brunch: Γεύσεις, γιορτή και μουσική στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το γαστρονομικό fair της Αγοράς επιστρέφει δριμύτερο μετά το καλοκαίρι και φέρνει νέες γεύσεις και πειραγμένα πιάτα σε εορταστική ατμόσφαιρα, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Monopoli Team

Από τις  6 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου γιορτάζουμε 1 χρόνο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και σχεδιάζουμε τα επόμενα! Γεύσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσική, εκπαιδευτικές δράσεις και ψυχαγωγία γεμίζουν καθημερινά την Αγορά και τη γειτονιά της Κυψέλης!

Η γιορτή της Αγοράς υπόσχεται πολλά και διάφορα και ξεκινά με το καθιερωμένο Pop up Brunch! Από τις 11:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ., ο κεντρικός χώρος της Αγοράς γίνεται ένα μεγάλο «food-court» και μια γαστρονομική mecca για φίλους, παρέες, οικογένειες και λάτρεις του φαγητού, Κυψελιώτες, Αθηναίους και ξένους επισκέπτες της πόλης.

Το ξεχωριστό αυτό Pop up Brunch θα έχει πινελιές από Ασία, από το βιετναμέζικο της πλατείας Θεάτρου, Madame PhúManChú, το Yazhou με τα asian fusion πιάτα, ένα μενού έκπληξη από τους Chef του Goldpig και παράλληλα τα κλασικά νόστιμα burger από το Guerilla Chef, τα  εμπνευσμένα tacos από το El Burro tacos y tequila και χειροποίητα comfort πιάτα από το Bread n Roses. Το εορταστικό μενού κορυφώνεται με vegan γλυκά από την Eri Bakes Vegan και cookies on the go από τον Cookie Dude.

Το γαστρονομικό φεστιβάλ πλαισιώνεται για άλλη μια φορά με ήχους από τον Pepper 96.6 και συνεχίζεται με ένα early drinks πάρτι!

1 year Anniversary Party

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης κλείνει έναν χρόνο γεμάτο αναμνήσεις, με εκδηλώσεις και δράσεις για τη γειτονιά και την Αθήνα, σε σχεδιασμό και υλοποίηση από το Impact Hub Athens. Από τις 6 έως και 13 Οκτώβρη γιορτάζουμε τα πρώτα γενέθλια της 1ης Αγοράς Κοινωνικής Καινοτομίας με μία εβδομάδα με πολλαπλές θεματικές «μικρές γιορτές» γύρω από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας της Αγοράς (πολιτισμός, εκπαίδευση & αγορές) σε συνδιοργάνωση με τους κατοίκους της.

Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2mGM5Uu.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου, 11:00 – 18:00
Δημοτική Αγορά Κυψέλης

 

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b