MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
06
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Επίδαυρος 1985-1998: Το Θέατρο Τέχνης μέσα από το λεύκωμα του Κωστή Καπελώνη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του λευκώματος «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Επίδαυρος 1985-1998», με ανέκδοτες φωτογραφίες από τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης στην Επίδαυρο, τραβηγμένες από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης, Κωστή Καπελώνη.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν συμμετέχει για 3η χρονιά στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο. Φέτος, εκτός από το καθιερωμένο περίπτερο με συλλεκτικές αφίσες και προγράμματα που διατίθενται στο κοινό, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του λευκώματος «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Επίδαυρος 1985-1998», με ανέκδοτες φωτογραφίες από τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης στην Επίδαυρο, τραβηγμένες από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης, Κωστή Καπελώνη.

Το λεύκωμα θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο από το περίπτερο στο Ζάππειο και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Η παρουσίαση του λευκώματος θα γίνει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, από την αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Ευανθία Στιβανάκη

Μια βραδιά αφιερωμένη στην παρουσία του Θεάτρου Τέχνης στην Επίδαυρο, στην οποία θα μοιραστούν τις αναμνήσεις τους η Ρένη Πιττακή, η Κάτια Γέρου, ο Παντελής Παπαδόπουλος, ο Κυριάκος Κατζουράκης, που συμμετείχαν σε πολλές παραστάσεις της περιόδου 1985-1998, και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Μαριάννα Κάλμπαρη. Είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν όσοι συμμετείχαν στις παραστάσεις με τους φίλους του Θεάτρου Τέχνης.

Κωστής Καπελώνης

Ο Σταύρος Σιόλας θα μας θυμίσει τραγούδια που γράφτηκαν για το Θέατρο Τέχνης. Μαζί του οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), Γιώργος Παππάς (μαντολίνο, λαούτο) και Μάριος Παπούλιας (βιολί). Το φωτογραφικό λεύκωμα είναι μια έκδοση του Θεάτρου Τέχνης και των Εκδόσεων Αιγόκερως. Ο Κωστής Καπελώνης έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα των φωτογραφιών, για την επ’ άπειρον επανέκδοση του βιβλίου, με σκοπό να καλύπτονται ανάγκες της συντήρησης του Αρχείου του Θεάτρου Τέχνης. 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

48ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2019 στο Ζάππειο
Παρουσίαση λευκώματος «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Επίδαυρος 1985-1998»
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Αυτό το ΣΚ ο The Boy καταλαμβάνει τη Στέγη και το νέο αίμα του Φεστιβάλ Αθηνών ξετυλίγεται στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Free City: 15 δωρεάν εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου
Εκδηλώσεις
Από τον Σταύρο Ξαρχάκο στη νέα γενιά δημιουργών της Πειραιώς 260 και την Αυστραλία του The Boy – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
attracted to trees: Η ΑΣΚΤ στην Πειραιώς 260 με μια βραδιά νέων περφορμανς
Cine News
Επί Κολωνώ: Το θερινό σινεμά επιστρέφει στην αυλή με επτά κλασικές ταινίες
Εκδηλώσεις
Από την καυστική επιθεώρηση «Εγώ θα σας τα πω!» έως το εμβληματικό σύμπαν του Blade Runner – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Βεάκειο: Μουσική και θέατρο με θέα τη θάλασσα στο φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων
Βιβλία
«Βιβλία, παράθυρα ανοιχτά»: Επιστρέφει η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας
Εκδηλώσεις
Από τον Βίκινγκουρ Όλαφσον στο Ηρώδειο μέχρι τα 30 χρόνια του Θηβαίου στο Θέατρο Βράχων – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Βιβλία
Η 2η Έκθεση Ιστορικού Βιβλίου έρχεται στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών
Εικαστικά
5 λόγοι για να μη χάσεις το Cycladic Late Night στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Εκδηλώσεις
Από θερινό σινεμά μέχρι συναυλίες: Όσα κάνουμε δωρεάν την Παρασκευή 5 Ιουνίου