MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Ενήλικοι στο δωμάτιο»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κώστα Γαβρά

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Ενήλικοι στo δωμάτιο» που φέρει την υπογραφή του Κώστα Γαβρά και μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη όσα περιγράφει στο βιβλίο του «Ανίκητοι Ηττημένοι», ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Monopoli Team

Στο βιβλίο με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι», ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλά για όλα όσα διαδραματίστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015 μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους.

Όπως βλέπουμε από τις σκηνές στο τρέιλερ, Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον ρόλο του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο Χρήστος Λούλης, στον ρόλο του πρώην υπουργου Οικονομικών, αναβιώνουν τις κρίσιμες στιγμές των διαπραγματεύσεων στις αρχές του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά: Η ταινία λήξης του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας»12.09.2018

Επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ θα προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα, στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσία του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b