MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Διάλογοι: Ξενυχτώντας στην Αθήνα, του ΙΣΝ στην Πλατεία Μαβίλη

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει, στην Πλατεία Μαβίλη, συζήτηση, με θέμα την Αθήνα το βράδυ και είσοδο ελεύθερη.

Monopoli Team

Λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος, οι «Διάλογοι» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) «κατεβαίνουν» στο κέντρο της Αθήνας και σας προσκαλούν, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 22:00, να «ξενυχτήσετε» μαζί τους στην Πλατεία Μαβίλη,  που έχει σημαδέψει γενιές και γενιές. Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, συζητώντας για την Αθήνα το βράδυ, με επιχειρηματίες, κατοίκους και λάτρεις του κέντρου, ακούγοντας μουσικές και τρώγοντας «βρώμικο».

Προσκεκλημένοι ομιλητές

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι Εύα Θεοτοκάτου, Ραδιοφωνική Παραγωγός & DJ, Κώστας Λειβαδάς, Συνθέτης, Στιχουργός & Ερμηνευτής,  Γιάννης Οικονομίδης, Ιδιοκτήτης της «καντίνας Μαβίλη»,  Εύη Σιδηροπούλου, Ραδιοφωνική Παραγωγός & DJ, Κωνσταντίνος Τζούμας, Ηθοποιός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Συγγραφέας,  Laternative: Σταύρος Διοσκουρίδης, Δημοσιογράφος – Παναγιώτης Μένεγος, Δημοσιογράφος. Τους «Διαλόγους» επιμελείται και συντονίζει η Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Οι «Διάλογοι»

Μέσα από τη μηνιαία σειρά εκδηλώσεων «Διάλογοι», το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιδιώκει να παρουσιάζει ανθρώπους που με το έργο, τη δράση, το λόγο τους εμπνέουν, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικό χώρο, ενδεχομένως και χώρα, ο καθένας.

Οι «Διάλογοι» φωτίζουν πτυχές των κύριων θεματικών στις οποίες δραστηριοποιείται το ΙΣΝ: Τέχνες και Πολιτισμός, Παιδεία, Υγεία και Αθλητισμός, και Κοινωνική Πρόνοια. Μέσω των δωρεάν και ανοιχτών για το κοινό εκδηλώσεων, το ΙΣΝ ευελπιστεί να ενθαρρύνει συζητήσεις γύρω από καίρια ζητήματα, να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, να παρουσιάσει ανθρώπους που εμπνέουν ένα νέο τρόπο σκέψης και να χτίσει γέφυρες συνεργασίας μεταξύ προσώπων και ομάδων, σε όλο τον κόσμο.

Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται με μια ευέλικτη, ακόμη και διαφορετική κάθε φορά μορφή, βάσει της εκάστοτε θεματικής και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πάνελ, συζητήσεις και παρουσιάσεις.

*Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Διάλογοι» Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος: «Ξενυχτώντας στην Αθήνα»

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, στις 22:00. Πλατεία Μαβίλη.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι: Εύα Θεοτοκάτου, Ραδιοφωνική Παραγωγός, DJ| Κώστας Λειβαδάς, Συνθέτης, Στιχουργός, Ερμηνευτής | Γιάννης Οικονομίδης, Ιδιοκτήτης της «καντίνας Μαβίλη» | Εύη Σιδηροπούλου, Ραδιοφωνική Παραγωγός, DJ | Κωνσταντίνος Τζούμας, Ηθοποιός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Συγγραφέας | Laternative: Σταύρος Διοσκουρίδης, Δημοσιογράφος – Παναγιώτης Μένεγος, Δημοσιογράφος.

*Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. Η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες με σειρά προτεραιότητας. 

Τους «Διαλόγους» επιμελείται και συντονίζει η Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b