MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Θάνος Σταυρίδης & Στέλλα Τέμπρελη στο ΚΠΙΣΝ

Ο Θάνος Σταυρίδης και η Στέλλα Τέμπρελη ανεβαίνουν στη σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε μια μουσική αφήγηση με τίτλο «Tales from the box».

Monopoli Team

Το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 21.00 στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ο Θάνος Σταυρίδης και η Στέλλα Τέμπρελη με το project τους «Tales From the Box» αναμειγνύουν διαφορετικά μεταξύ τους μουσικά είδη και αφηγούνται ιστορίες γεμάτες αναμνήσεις.

Με ένα ακορντεόν και ένα βιολοντσέλο, οι δύο μουσικοί, παρουσιάζουν ένα κράμα εικόνων, ήχων, αναμνήσεων και βιωμάτων, φέρνοντας στο νου κλασικά έργα, τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και ακούσματα περασμένων δεκαετιών.

Θάνος Σταυρίδης & Στέλλα Τέμπρελη

Ο Θάνος Σταυρίδης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους μουσικούς στον χώρο του ακορντεόν και έχει συνεργαστεί με ορισμένους από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές, συνθέτες και μουσικούς στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, τόσο σε παραστάσεις, όσο και δισκογραφικά. Με το βιολοντσέλο της, η Στέλλα Τέμπρελη έχει πραγματοποιήσει πλήθος συναυλιών, ενώ έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς μουσικής δωματίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Tales from the box»

Καλλιτέχνες: Θάνος Σταυρίδης & Στέλλα Τέμπρελη

Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 21:00

*Είσοδος Ελεύθερη

Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74. Τηλέφωνο: 21 6809 1000

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b