MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Keep Watching

Πρεμιέρα για το Orange Ιs The New Black και ταινίες blockbuster στην COSMOTE TV

Σε Α’ Προβολή η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του Orange is The New Black, η Παρείσφρηση του Σπάικ Λι, η Νηπιαγωγός και πολλά ακόμα blockbuster.

Monopoli Team

Σε Α’ Προβολή η πρεμιέρα του 7ου και τελευταίου κύκλου του Orange Is The New Black, οι ταινίες Η Παρείσφρηση, η Νηπιαγωγός, η Συνάντηση, Anchor and Hope, Μη Με Αγγίζεις, Γυναίκες με τα όλα τους και Ντάμπο.

Orange Is The New Black

Η υποψήφια για 6 Χρυσές Σφαίρες και βραβευμένη με 3 Emmy σειρά Orange is the New Black επιστρέφει με τον 7ο και τελευταίο κύκλο, που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Όλα τα επεισόδια θα προβληθούν συνεχόμενα στο COSMOTE CINEMA 4HD μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο που θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής (28/7). Αμέσως μετά, η σειρά θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Κυριακή στις 22.00. Στον 7o κύκλο της σειράς, επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Τέιλορ Σίλινγκ, Ούζο Αντούμπα, Ντανιέλ Μπρουκς, Λάουρα Γκόμεζ, Λόρα Πρέπον, Νατάσα Λιόν, Ντέιλ Σουλς και Σελένις Λέιβα.

Η Παρείσφρηση

Η Παρείσφρηση

Πρεμιέρα στην COSMOTE TV κάνει την Κυριακή 28/7 στις 21.00 (COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster) και η βραβευμένη με OSCAR  αστυνομική ταινία του Σπάικ Λι, η Παρείσφρηση (BlacKkKlansman). Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η πλοκή μας μεταφέρει στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όπου ένας Αφροαμερικανός (Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον) κι ένας Εβραίος αστυνομικός (Άνταμ Ντράιβερ) από το Κολοράντο κατορθώνουν να παρεισφρήσουν στην Κου Κλουξ Κλαν, με στόχο να τη διαλύσουν.

Η Νηπιαγωγός

Η Νηπιαγωγός

Στο COSMOTE CINEMA 1HD ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα σε Α΄ προβολή και η βραβευμένη στο φεστιβάλ του Sundance δραματική ταινία Η Νηπιαγωγός (The Kindergarten Teacher), με την Μάγκι Τζίλενχαλ. H υποψήφια για OSCAR ηθοποιός ενσαρκώνει μία νηπιαγωγό που όταν ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο ενός μαθητή της στην ποίηση, αυτοανακηρύσσεται μέντοράς του και φτάνει στην υπερβολή προκειμένου να το αναδείξει (Πέμπτη 25/7, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

Η Συνάντηση

Η Συνάντηση

Επίσης, την Παρασκευή 26/7 στις 21.00, οι φαν της κωμωδίας θα παρακολουθήσουν την ταινία H Συνάντηση (Night School), με επίκεντρο μία ομάδα ενηλίκων που αναγκάζονται να επιστρέψουν στα θρανία και να παρακολουθήσουν νυχτερινό σχολείο, για να πάρουν το απολυτήριο (Α’ προβολή – COSMOTE CINEMA 1HD). Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, δεν χάνουμε, επίσης, τη βραβευμένη στις Κάννες δραματική ταινία Lover for A Day, που μας συστήνει μία νεαρή γυναίκα, η οποία μετά τον χωρισμό της επιστρέφει στο πατρικό της, για να ξαναβρεί την ψυχική της ηρεμία. Ωστόσο, εκεί η κατάσταση δεν παραμένει η ίδια, καθώς ο πατέρας της συγκατοικεί πλέον με μία γυναίκα της ηλικίας της (Πρεμιέρα – Τρίτη 30/7, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD).

Anchor and Hope


Στο COSMOTE CINEMA 2HD, η ταινία Anchor and Hope, παρουσιάζει μια παρέα φίλων από τα φοιτητικά χρόνια που όντας χωρισμένη, αναπολεί τη μικρή οικογένεια που είχε δημιουργήσει τότε. Ωστόσο, η σχέση δύο μελών της παρέας που πλέον είναι ερωτική, διαταράσσεται, όταν εκφράζεται η επιθυμία για την απόκτηση ενός παιδιού (Τετάρτη 24/5, 22.00, ζώνη Ladies First).

Στο κανάλι έρχεται, επίσης, σε Α΄ προβολή το βραβευμένο με Χρυσή Άρκτο δράμα Μη με Αγγίζεις (Touch Me Not). Στο ρευστό σύνορο μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας, η ταινία ακολουθεί έναν σκηνοθέτη και τους δύο χαρακτήρες που δημιούργησε, σε ένα προσωπικό ερευνητικό πρόγραμμα για την οικειότητα (Παρασκευή 26/7, 00.30).

Γυναίκες με τα όλα τους

Ακόμα, στο COSMOTE CINEMA 2HD ολοκληρώνεται το μηνιαίο αφιέρωμα στη Βαλέρια Γκολίνο με την ταινία του μετρ των ταινιών τρόμου και επιστημονικής φαντασίας Τζον Κάρπεντερ, Escape from LA (Τρίτη 30/7, 22.00), ενώ κάνει πρεμιέρα η δραματική κομεντί Γυναίκες με τα όλα τους (The Divine Order), με φόντο ένα ελβετικό χωριό της δεκαετίας του ’70, του οποίου η ησυχία διαταράσσεται, όταν οι γυναίκες της περιοχής ξεκινούν δημόσιο αγώνα για το δικαίωμά τους στην ψήφο (Τετάρτη 31/7, 22.00).

Τέλος, στην on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση το «ζωντανό» remake της εμβληματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων Ντάμπο, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ, Μάικλ Κίτον, Εύα Γκριν και Ντάνι ΝτεΒίτο.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b