MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Margot Robbie είναι επισήμως η νέα Barbie

Η Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο της κινηματογραφικής Barbie και μας υπόσχεται ότι θα «εμπνεύσει» τους μικρούς φίλους της κούκλας.

Monopoli Team

Είναι γεγονός. Η Barbie, η κούκλα που αγαπήθηκε από εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο από το 1959 μέχρι σήμερα, θα αποκτήσει τη δική της Χολιγουντιανή ταινία. Και μάλιστα πρωταγωνίστρια δεν θα είναι καμία άλλη από την Margot Robbie.

Πρόκειται για μια συνεργασία της Mattel (της εταιρείας που κατασκευάζει την Barbie) και της Warner Bros. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει το 2020. Ακολουθώντας την τάση των live-action ταινιών, η γνωστή σε όλους μας animated εκδοχή της Barbie θα λάβει ανθρώπινη μορφή με το πρόσωπο της Margot Robbie.

Η Margot Robbie δήλωσε σε συνέντευξη της ότι «Το παιχνίδι με μια Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στο ταξίδι ενός παιδιού για αυτογνωσία», ενώ η ίδια εκτός από πρωταγωνίστρια, είναι και παραγωγός της ταινίας. «Είναι τιμή μου να είμαι μέρος μιας ταινίας που πιστεύω ότι θα έχει απίστευτα θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό παγκοσμίως».

Όλα όσα ξέρουμε για την ταινία μέχρι τώρα

Όσο κι αν η Margot Robbie φαίνεται να είναι η τέλεια Barbie, δεν ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών. Ο ρόλος της Barbie είχε αρχικά δοθεί στην κωμικό Amy Schumer, που μάλιστα λέγεται ότι θα έγραφε και το σενάριο. Παρ’ όλ’ αυτά, η ηθοποιός παραιτήθηκε, λόγω βεβαρημένου προγράμματος.

Η Greta Gerwig και ο Noah Baumbach.

Οι νέοι σεναριογράφοι, όμως, είναι εξίσου αξιοσημείωτοι, καθώς μετά την παραίτηση της Amy Schumer, η θέση δόθηκε στους Greta Gerwig και τον Noah Baumbach. Πρόκειται για δύο πολλά υποσχόμενα ονόματα στον χώρο του indie κινηματογράφου με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό τους.

Το δίδυμο αυτό είναι πιο γνωστό για τις indie ταινίες Frances Ha και Mistress America. Η live-action εκδοχή της Barbie θα είναι η πρώτη Χολυγουντιανή προσπάθεια των Gerwig και Baumbach, οι οποίοι φαίνεται να τα έχουν βρει με την Warner Bros.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν οι υποσχέσεις της Margot Robbie για μια Barbie φεμινίστρια, που θα αποτελέσει έμπνευση για όλους τους μικρούς θαυμαστές της κούκλας, θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και αν η συμμετοχή των Gerwig και Baumbach θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε στο MEGA – Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο
Cine News
Το KinoFest επιστρέφει στην Αθήνα
Cine News
Η υπόθεση Σορίν Ματέι στη μεγάλη οθόνη - Στον "αέρα" το τρέιλερ
Cine News
«Μπαμπά, σ’ αγαπώ»: Οι πιο απίστευτες περιπέτειες της πατρότητας ξεκινούν στον ALPHA
Cine News
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε μια “λανθιμική” διαφήμιση στο Super Bowl
Cine News
«Αύριο»: Η νέα μίνι σειρά της ΕΡΤ θα σε κρατά σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο
Cine News
Σχέδιο Οδυσσέας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV
Cine News
Φεβρουάριος στην COSMOTE TV με την ταινία «Die My Love» και το talk-show «Last Week Tonight» τον Φεβρουάριο στην COSMOTE TV
Cine News
Το τελευταίο νησί: Ποιοι πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά της ΕΡΤ;
Cine News
«Ο Διάβολος φοράει Prada 2» – Το trailer του πολυαναμενόμενου sequel
Cine News
Ο μήνας μπαίνει με Poor Things – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη