MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Οι Travelen εντοπίζουν 10 σημεία στην Ελλάδα για τις καλύτερες ινσταγκραμικές φωτογραφίες

Τιρκουάζ νερά, χρυσαφένια άμμος, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και μοναδικά τοπία που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο!

Monopoli Team

Πόσες και πόσες φορές μια και μόνο φωτογραφία δεν αποτελεί κίνητρο για να βάλετε έναν προορισμό στη Bucket List σας ως “next destination”; Τίποτα δεν μένει πλέον κρυφό από τον κόσμο του instagram. Τα άλλοτε Hidden Gems (μικρά κρυμμένα μέρη που δεν τα ξέρει ο κόσμος), χρειάζονται πλέον μία φωτογραφία και μερικά hashtags(#) για να γίνουν γνωστά και να κατακλυστούν από κόσμο! Τελικά είμαστε στην εποχή του “Ουδέν κρυπτόν υπό του instagram” καθώς η εφαρμογή έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Ζητήσαμε από τους Travelen, δύο δραστήριους ταξιδιώτες και instagramers να μοιραστούν μαζί μας το δικό τους top-10 με τα καλύτερα σημεία στην Ελλάδα για ινσταγκραμικές φωτογραφίες.

Νο10: Ναύπλιο

Το Ανάπλι είναι το μέρος που θα ήθελες να ζήσεις για πάντα! Τα μαγικά σοκάκια της παλιάς πόλης θα σας γεμίσουν με εικόνες, το υπέροχο φαγητό θα γεμίσει το στομάχι σας και τα πολλά ινσταγκραμικά σημεία θα γεμίσουν την μνήμη της φωτογραφικής σας! Το πιο γνωστό σημείο είναι φυσικά από τα 999 σκαλιά του Παλαμιδίου.
Μini tip: Ανάμεσα στα σκαλιά 700-800 θα πάρετε την καλύτερη λήψη!

Νο9: Μάνη

Ποιος έχει επισκεφτεί τη Μάνη και δεν έχει απολαύσει την άγρια ομορφιά του τόπου αυτού; Πέτρα, φως και υπέροχη κουζίνα θα σας κάνουν γρήγορα να την αγαπήσετε. Τις ομορφότερες ινσταγκραμικές φωτογραφίες όμως θα σας τις δώσει το χωριό Αρεόπολη!
Μini tip: Ξυπνήστε πρωί για να πετύχετε άδεια τα στενά της.

Νο8: Θεσσαλονίκη

Η Νύμφη του Θερμαϊκού είναι από μόνη της ένα ινσταγκραμικό σημείο! Όπου σταθείς και όπου βρεθείς…όχι δεν θα βρεις μπουγάτσα(!), αλλά υπέροχα σημεία για να τραβήξετε τέλειες λήψεις! Το καλύτερο σημείο φυσικά είναι από την κορυφή του περίφημου Λευκού Πύργου.
Μini tip: Επισκεφτείτε το κατά το ηλιοβασίλεμα, όταν τα χρώματα είναι μαγικά!

Νο7: Μονεμβασία

Πόσες και πόσες φωτογραφίες κυκλοφορούν από την καστρούπολη της Μονεμβασιάς; Όλες είναι υπέροχες και μοναδικές. Όμως το “Πέτρινο Καράβι” του Γιάννη Ρίτσου, έχει ένα σημείο που χαρίζει τις καλύτερες λήψεις! Αυτό δεν είναι άλλο από τις περίφημες “βόλτες” (σκαλιά σε σχήμα S).
Μini tip: Βρίσκονται στον δρόμο για την Άνω πόλη.

Νο6: Αθήνα

Η πρωτεύουσα έχει πολλά σημεία που εμπνέουν τους φωτογράφους. Συνεχώς “βγαίνουν στη φόρα” νέα sports με τον κόσμο να τρέχει να τα ανακαλύψει και να τα φωτογραφήσει! Ένα σημείο όμως αποτελεί σταθερή αξία και δεν πρόκειται να χάσει ποτέ την αίγλη του. Δεν είναι άλλο από το την πλατεία Μοναστηράκι στην καρδιά της πόλης.
Μini tip: Για ιδιαίτερες λήψεις ανεβείτε στην ταράτσα του A for Athens.

No5: Ελαφόνησος

Η Καραϊβική της Ελλάδας διαθέτει αρκετές παραλίες όμως η παραλία του Σίμου κλέβει όλα τα φλας λόγω των γαλαζοπράσινων, πεντακάθαρων νερών της! Άγνωστη πριν μερικά χρόνια, χρειάστηκαν μόνο μερικές υποβρύχιες λήψεις με Gopro για να γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες! Είστε έτοιμοι για μερικές υποβρύχιες insta-photos;
Μini tip: Πάρτε μαζί σας το Dome για καλύτερες λήψεις!

Νο4: Μετέωρα

Και από τις υποβρύχιες λήψεις πάμε στην κορυφή του κόσμου! Εκεί όπου οι βράχοι ακουμπάνε τον ουρανό και χαρίζουν εικόνες σπάνιας ομορφιάς. Τα Μετέωρα  εκτός από ιερός τόπος είναι και ένα από τα πιο ινσταγκραμικά σημεία της Ελλάδας. Βρείτε το δικό σας μέρος και βγάλτε τις καλύτερες φωτογραφίες.
Μini tip: Αποφύγετε τις οργανωμένες εξέδρες. Μαζεύουν πολύ κόσμο και δεν θα μπορέσετε να πάρετε τις λήψεις που θέλετε!

Νο3: Καϊάφας (Ηλείας)

Ο Καϊάφας ήταν και παραμένει ένα από τα πιο άγνωστα μέρη στην Πελοπόννησο! Το σημείο για να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες είναι οι παλιές σιδηροδρομικές γραμμές του χωριού! Το σκηνικό είναι καθαρά ινταγκραμικό.
Mini Tips: Από τον εγκαταλελειμμένο σταθμό (Καϊάφας) ακολουθήστε τις γραμμές προς τα δεξιά!

Νο2: Χανιά

Τα Σεϊτάν Λιμάνια είναι περίτρανο παράδειγμα της επιρροής του instagram! Άγνωστη πριν μερικά χρόνια, η ιδιόμορφη παραλία των Χανίων έχει γίνει το πιο must ινσταγκραμικό σημείο σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Mini Tips: Για να πάρετε αυτή τη λήψη θα πρέπει να είστε εκεί κατά την Ανατολή!

Νο1: Σαντορίνη

Το instagram είναι “υπεύθυνο” για την αύξηση της επισκεψιμότητας στη Σαντορίνη κατά 20% τα τελευταία χρόνια! Οι μαγικές εικόνες της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο! Ένα από τα (δεκάδες) πιο hot instagram-ικά μέρη είναι οι ανεμόμυλοι της Οίας!
Mini Tips: Επισκεφτείτε το νησί μέσα Απριλίου με μέσα Μαΐου. Τους θερινούς μήνες η κοσμοσυρροή είναι μεγάλη!

Ποιοι είναι οι Travelen;

Η Έλενα & ο Νίκος, ή αλλιώς Travelen, είναι το πρώτο ελληνικό Travel blogger ζευγάρι.

Η λέξη “Travelen” προκύπτει από τον συνδυασμό του ταξιδιού (Travel) και των αρχικών από τα ονόματά μας (EN). Δεν έχουν κάποια φοβερή ιστορία, για το πώς τελικά ξεκίνησαν, έχουν όμως τα πιο δυνατά όπλα, την τρέλα και την αγάπη τους για τα ταξίδια. Προτεραιότητα τους είναι να γνωρίσουν νέα μέρη & γεύσεις, διαφορετικές κουλτούρες & ανθρώπους και όλα αυτά με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο! Ο κόσμος τους γνωρίζει και τους ακολουθεί πιστά για να γνωρίσει νέους προορισμούς και ταξιδιώτικα tips, όχι μόνο μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, που ξεπερνούν τους 21.000 followers, αλλά και μέσα από το blog τους travelen.eu.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b