MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό «χορεύει» στα βήματα της Haute Couture

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό έλαμψε για ακόμη μία φορά μέσα από την παρουσία του στο fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη, για τη σεζόν Autumn/Winter 2019-2020.

Monopoli Team

Το fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη παρουσιάστηκε στον εμβληματικό χώρο του Palais de Tokyo, στο πλαίσιο της Paris Haute Couture Week.

Διάσημες παρουσίες από τον χώρο της διεθνούς μόδας, fashion editors και influencers είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά μια Ελληνική γευστική εμπειρία μέσω της έκπληξης που τους επιφύλασσε η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας: το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στην κομψή φιάλη των 330 ml

Οι φιάλες κοσμήθηκαν με τη limited edition ετικέτα που σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη, με αιθέριες μπαλαρίνες που γοητεύουν με τα κομψά βήματά τους, αντανακλώντας την ποιοτική και always in fashion ταυτότητα του ΘΕΟΝΗ. Κάθε φιάλη έκρυβε έναν αληθινό θησαυρό, το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο, που ξεχωρίζει για τη γεύση και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Το αλκαλικό pH8 του ΘΕΟΝΗ προσφέρει ισορροπία στη γεύση και άμεση ενυδάτωση στον οργανισμό. Η ισορροπημένη σκληρότητά του είναι ένδειξη χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα και είναι ιδανικό για διατροφή πτωχή σε νάτριο, καθώς έχει μια από τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις (<1,8 mg/L) στο σύνολο των εμφιαλωμένων νερών. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει στα 1100 μ. από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα Όρη, και εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.

Η καινοτόμα φιάλη των 330ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζει να αποτελεί την πιο μοντέρνα, εύχρηστη και πρακτική συσκευασία που μπορεί κανείς να έχει πάντα μαζί του προκειμένου να απολαμβάνει όλα τα οφέλη του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο.

ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 19 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 19 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Σχετικά με την ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b