MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Florence and the Machine: Ανακοίνωση για τρίτη συναυλία στην Αθήνα

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την τρίτη και τελευταία εμφάνιση των Florence and The Machine στην Αθήνα.

Monopoli Team

Οι διοργανωτές του Ejekt Festival ανακοίνωσαν την τρίτη και τελευταία εμφάνιση των Florence And The Machine στην Αθήνα, και μάλιστα στο Galatsi Olympic Hall.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης για εισιτήρια που κατέληξε σε sold out και των δύο συναυλιών των Florence And The Machine στο Ηρώδειο -σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της χώρας μας και με εκατοντάδες κόσμο να μην έχουν προλάβει να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο, αποφασίστηκε να γίνει μια τελευταία συναυλία στο Galatsi Olympic Hall το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Η τρίτη και τελευταία συναυλία

Η τρίτη και τελευταία εμφάνιση των Florence And The Machine θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, το οποίο έχει σαφώς μεγαλύτερη χωρητικότητα από το Ηρώδειο, με χώρο για 6.200 θεατές, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Οι άλλες δύο συναυλίες θα γίνουν και οι δύο στο Ηρώδειο στις 19 και 22 Σεπτεμβρίου.

Η προπώληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου από την ιστοσελίδα του viva.gr, όπως και τις άλλες φορές. Όσον αφορά την τιμή των εισιτηρίων, περιμένουμε την ανακοίνωση του Ejekt Festival.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b