MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Καλοκαιρινά μαθήματα ενηλίκων, για δημιουργικές διακοπές στην πόλη

3+1 προτάσεις για ένα δημιουργικό και γεμάτο μάθηση καλοκαίρι στην Αθήνα!

Monopoli Team

Το καλοκαίρι στην Αθήνα, σε πρώτη σκέψη, δεν ακούγεται η ιδανική λύση για όσους μένουν όλο το χρόνο στην πόλη. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να το περάσετε διασκεδαστικά και δημιουργικά, παρακολουθώντας κάποιο από τα παρακάτω σεμινάρια και μαθήματα, πολλές φορές ακόμη και δωρεάν!

Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Δωρεάν θερινά μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες διοργανώνει το Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας και Επιμόρφωσης του Δήμου Πειραιά. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά από 1η Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2019.

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους στο σχέδιο και στο χρώμα, συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής Ενηλίκων λειτουργεί στον 2ο όροφο της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Ώρες μαθημάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00.
Πληροφορίες – Εγγραφές: Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας και Επιμόρφωσης, (Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά) Νοταρά 28, 2ος όροφος, τηλ. 210 4101692.

Εργαστήρι Ελέυθερων Σπουδών Ασκαρδαμυκτί

Το “Ασκαρδαμυκτί”, μια Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών & Τεχνικών Επαγγελμάτων στην καρδιά των Εξαρχείων, προσφέρει μια σειρά σεμιναρίων διάρκειας μερικών εβδομάδων, πάνω σε θέματα χειροτεχνίας όπως μεταξοτυπία, βασικές αρχές ραπτικής, καθώς και κατασκευής ενδυμάτων.

Ταυτόχρονα, προσφέρει και πιο εκτεταμένα τμήμαα σπουδών πάνω στην κατασκευή ενδυμάτων και υποδημάτων, την ξυλογλυπτική, βιβλιοδεσία, και πολλά ακόμη.

Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος των μαθημάτων και τις εγγραφές στην ιστοσελίδα του Ασκαρδαμυκτί. Τηλέφωνα: 210 88 19 784 – 6953 088 538.

Παρουσιάσεις, ανοιχτά, και εισαγωγικά μαθήματα στο Μικρό Πολυτεχνείο

Μια σειρά μαθημάτων και σεμιναρίων, με θέματα όπως αριθμολογία, δημιουργική γραφή, και πολλά ακόμα, με φόντο το Θησείο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες των μαθημάτων στην ιστοσελίδα του Μικρού Πολυτεχνείου. Τηλέφωνα:  210 324 3306 – 210 325 2998.

Πολιτιστικά εργαστήρια τέχνης στο δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού λειτουργούν πολιτιστικά εργαστήρια, τα οποία παρέχουν στους πολίτες κάθε ηλικίας τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και να καλλιεργήσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πολιτιστικής έκφρασης.

Στα εργαστήρια τέχνης προσφέρονται δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για όλες τις ηλικίες, μαθήματα παραδοσιακών χορών, συμμετοχή σε χορωδίες, καθώς και μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και ημερομηνίες μαθημάτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b