MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
06
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Καλοκαιρινά μαθήματα ενηλίκων, για δημιουργικές διακοπές στην πόλη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

3+1 προτάσεις για ένα δημιουργικό και γεμάτο μάθηση καλοκαίρι στην Αθήνα!

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το καλοκαίρι στην Αθήνα, σε πρώτη σκέψη, δεν ακούγεται η ιδανική λύση για όσους μένουν όλο το χρόνο στην πόλη. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να το περάσετε διασκεδαστικά και δημιουργικά, παρακολουθώντας κάποιο από τα παρακάτω σεμινάρια και μαθήματα, πολλές φορές ακόμη και δωρεάν!

Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Δωρεάν θερινά μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες διοργανώνει το Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας και Επιμόρφωσης του Δήμου Πειραιά. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά από 1η Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2019.

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους στο σχέδιο και στο χρώμα, συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής Ενηλίκων λειτουργεί στον 2ο όροφο της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Ώρες μαθημάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00.
Πληροφορίες – Εγγραφές: Τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας και Επιμόρφωσης, (Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά) Νοταρά 28, 2ος όροφος, τηλ. 210 4101692.

Εργαστήρι Ελέυθερων Σπουδών Ασκαρδαμυκτί

Το “Ασκαρδαμυκτί”, μια Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών & Τεχνικών Επαγγελμάτων στην καρδιά των Εξαρχείων, προσφέρει μια σειρά σεμιναρίων διάρκειας μερικών εβδομάδων, πάνω σε θέματα χειροτεχνίας όπως μεταξοτυπία, βασικές αρχές ραπτικής, καθώς και κατασκευής ενδυμάτων.

Ταυτόχρονα, προσφέρει και πιο εκτεταμένα τμήμαα σπουδών πάνω στην κατασκευή ενδυμάτων και υποδημάτων, την ξυλογλυπτική, βιβλιοδεσία, και πολλά ακόμη.

Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος των μαθημάτων και τις εγγραφές στην ιστοσελίδα του Ασκαρδαμυκτί. Τηλέφωνα: 210 88 19 784 – 6953 088 538.

Παρουσιάσεις, ανοιχτά, και εισαγωγικά μαθήματα στο Μικρό Πολυτεχνείο

Μια σειρά μαθημάτων και σεμιναρίων, με θέματα όπως αριθμολογία, δημιουργική γραφή, και πολλά ακόμα, με φόντο το Θησείο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες των μαθημάτων στην ιστοσελίδα του Μικρού Πολυτεχνείου. Τηλέφωνα:  210 324 3306 – 210 325 2998.

Πολιτιστικά εργαστήρια τέχνης στο δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού λειτουργούν πολιτιστικά εργαστήρια, τα οποία παρέχουν στους πολίτες κάθε ηλικίας τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και να καλλιεργήσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πολιτιστικής έκφρασης.

Στα εργαστήρια τέχνης προσφέρονται δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για όλες τις ηλικίες, μαθήματα παραδοσιακών χορών, συμμετοχή σε χορωδίες, καθώς και μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και ημερομηνίες μαθημάτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Στην Πόλη
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Συναυλίες, αρχαίο δράμα, κορυφαίες παραστάσεις με θέα την Αθήνα: Όσα θα δούμε στο Θέατρο Λυκαβηττού μέχρι τον Οκτώβριο
Εκδηλώσεις
5 χρόνια Θέατρο Μπέλλος: Ένας ανοιχτός διάλογος με την εποχή μας το ρεπερτόριο της σεζόν 2026-27
Αγορές
NEFÉLI: Μια νέα ματιά στη μεσογειακή γαστρονομία με πρωταγωνίστρια την ελιά
Cine News
Park your Cinema: Δωρεάν προβολές για μικρούς και μεγάλους τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο ΚΠΙΣΝ
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #5: Θερινό Άνεσις, η πιο ήσυχη ταράτσα πάνω στην πιο ανήσυχη λεωφόρο
Εκδηλώσεις
Τι θα κάνουμε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στην πόλη;
Εκδηλώσεις
Free City: 12 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου
Εκδηλώσεις
Από τις Τρωάδες έως τα «αιθέρια γλυπτά» της Βένιας Δημητρακοπούλου: 6+1 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το Σ/Κ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Το 3ο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας επιστρέφει ως ζωντανή σκηνή πνευματικής και λαϊκής ιστορίας
Εικαστικά
Μετεώρημα Ι-II: Στα Κύθηρα, η ζωγραφική της Βασιλικής Κοσκινιώτου “συναντά” τoν Νίκο Καρούζο
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #4: Cinobo Μασκώτ, ή αλλιώς το θερινό που απέδειξε ότι το σινεμά δεν πεθαίνει