MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μουλάν: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της live-action ταινίας

Το πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία της Mulan της Disney κυκλοφόρησε και είναι πολλά υποσχόμενο, αλλά δημιουργεί ένα μεγάλο ερώτημα: «Που είναι ο Μουσου;»

Monopoli Team

Η Disney δεν σταματάει τα live-action remake της.

Μετά την κυκλοφορία του Dumbo και του Aladdin, το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους θα φέρει μια ολόκληρη σειρά κυκλοφορίας των αγαπημένων μας  κινούμενων σχεδίων, όπως το The Lion King και η Λαίδη και ο Αλήτης.

Αλλά ίσως η πιο συναρπαστική επανακυκλοφορία όλων, έρχεται το επόμενο έτος. Και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Mulan, της οποίας μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser τρέιλερ.

Βασισμένη στην πολυαγαπημένη ταινία  κινουμένων σχεδίων του 1998, η ιστορία της κινέζας πολεμίστριας που υποδύεται τον άντρα για να πάρει τη θέση του πατέρα της στο στρατό, μεγάλωσε γενιές και γενιές. Η Mulan αποτέλεσε σύμβολο της γυναικείας αποφασιστικότητας και δύναμης, των παιδικών μας χρόνων.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mulan έχει οριστεί στις 27 Ματίου του 2020. Η δημοφιλής Kινέζα ηθοποιός Liu Yifei θα πρωταγωνιστεί ως Mulan, και από το trailer φαίνεται ότι ο ρόλος της πάει γάντι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b