MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ποια είναι η τραγουδίστρια που θα υποδυθεί την Ariel στην νέα ταινία της Disney;

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια/ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Ariel, δίχασε τους θαυμαστές της Disney.

Monopoli Team

Η Disney μόλις ανακοίνωσε ότι η Halle Bailey, ηθοποιός και τραγουδίστρια, θα είναι η νέα Ariel, στην live-action ταινία που ετοιμάζει για την 30η επέτειο της πρώτης ταινίας της Ariel, «Η Μικρή Γοργόνα».

Τελευταία, η Disney έχει ανακοινώσει τα ριμεικ πολλών αγαπημένων μας ταινιών της παιδικής μας ηλικίας. Μετά το Lion King, που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην χώρα μας, περιμένουμε ακόμα τις  live-action εκδοχές της Mulan, της Maleficent, της Cruella DeVill (με πρωταγωνίστρια την Emma Stone) και τώρα και της Ariel!

Ποια είναι η Halle Bailey

Όσοι ακολουθούν την Beyonce στα σόσιαλ μίντια γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η Halle Bailey, καθώς μαζί με την αδερφή της αποτελεί “προστατευόμενη” της Beyonce, γνωστές βέβαια με το όνομα του συγκροτήματός τους, Chloe X Halle.

Η Halle είναι μόλις 19 χρονών, αλλά έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα με την καταπληκτική της φωνή, πλάι πάντα στην αδερφή της. Αυτή δεν είναι η πρώτη της κινηματογραφική δουλειά, καθώς όταν ήταν μικρότερη είχε παίξει με την αδερφή της Chloe στην ταινία της «Last Holiday».

Παρ’ολ’ αυτά είναι η πρώτη φορά που της δίνεται ένας τόσο μεγάλος και σημαντικός ρόλος, ενώ και η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για αυτή την ευκαιρία, γράφοντας στο Twitter «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.», συνοδεύοντας το post με μια φωτογραφία της Ariel στα χρώματα της ίδιας.

Οι αντιδράσεις

Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να παραπονεθούν για το γεγονός ότι η νέα Ariel θα είναι μια έγχρωμη, μελαχρινή κοπέλα και όχι λευκή με τα χαρακτηριστικά της κόκκινα μαλλιά. Παρ’ όλ’ αυτά, οι δημιουργοί της ταινίας και συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rob Marhall, επιμένει ότι «Μετά από λεπτομερή έρευνα, ήταν ξεκάθαρο ότι η Halle κατέχει αυτό τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, καρδιάς, νεότητας, αθωότητας και ουσίας – μαζί με μια τρομερή φωνή, όλα απαραίτητα χαρακτηριστικά για αυτόν τον ρόλο». 

Πέρα από το ταλέντο της Halle και την φανταστική φωνή της, πολλοί είναι εκείνοι που τονίζουν και το γεγονός ότι το Hollywood έχει ανάγκη από διαφορετικότητα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούν νέες Αφροαμερικανές να ταυτιστούν με την αγαπημένη τους πρωταγωνίστρια, αλλά και να δίνονται τέτοιες ευκαιρίες σε έγχρωμες ηθοποιούς, τις οποίες δεν κάνουν τόσο εύκολα καστ σε ταινίες του Hollywood.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b