MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DECO

Πώς να οργανώσετε εύκολα το γραφείο σας

Παρακάτω περιγράφουμε τα πέντε βασικά πράγματα που σχετίζονται με ένα τακτοποιημένο γραφείο που σας καλεί να κάτσετε να δουλέψετε

Monopoli Team

Ενώ όλοι δουλεύουμε τόσο πολύ πλέον κάποιοι συνεχίζουν και τη δουλειά τα σαββατοκύριακα από το σπίτι. Ή συνεχίζουν με τις σπουδές. Ή δουλεύουν από το σπίτι. Ένας μη οργανωμένος χώρος θα κάνει τα πράγματα δύσκολα, περισσότερο αγχωτικά και δεν θα σας προσφέρει καθόλου έμπνευση.

Αν και το μήνυμα είναι ”ας δουλεύουμε λιγότερο” μπορείτε απλά να λειτουργήσετε στρατηγικά και να διαμορφώσετε έναν πρακτικό και όμορφο χώρο.

Do: Έχετε έναν χώρο που να είναι αυστηρά το γραφείο σας. Don’t: Μην είναι ο καναπές σας

Αν δουλεύετε από το σπίτι είναι σημαντικό να είναι συγκεκριμένος ο χώρος στον οποίο δουλεύετε/μελετάτε/γράφετε. Ακόμα κι αν αυτό είναι μία καρέκλα και ένα τραπέζι. Αν και ο καναπές μπροστά στην τηλεόραση είναι δελεαστικός δεν είναι και η καλύτερη ιδέα για να δουλέψετε πάνω από μία ώρα. Στην πραγματικότητα χρειάζεστε ένα τραπέζι, μία καρέκλα και χώρο για το laptop και τις σημειώσεις σας.

Do: Κατανοήστε τι ανάγκες αποθήκευσης έχετε. Don’t: Δεν αρχειοθετείτε τίποτα.

Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις. Θα χρειαστείτε μία βιβλιοθήκη ή μία ραφιέρα ή μία μεγάλη συρταριέρα. Θα πρέπει να κάνετε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και να αρχειοθετήσετε σωστά περιοδικά, παλιές εκδόσεις, βιβλία που χρειάζεστε και έγγραφα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b