MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 21 – 23/6: 5 ξεχωριστές ιδέες για βόλτες με τα παιδιά

Οι καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς

Monopoli Team

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Νότες και λέξεις»

Η Μουσική Βιβλιοθήκη, γιορτάζει για ένατη συνεχή χρονιά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, με μια πρωτότυπη εκδήλωση για όλες τις ηλικίες. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου, ξεκινώντας από τις 17:00 και θα ολοκληρωθούν στις 19:45.

– 17:00 Touch the sound. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με Μουσική και Τεχνολογία 
Αριθμός συμμετεχόντων: 20 παιδιά (με φόρμα συμμετοχής)
Ηλικιακή ομάδα: 7-12 ετών

– 18:00 Ορχήστρα Δωματίου «Έκτωρ Παναράς» του Μουσικού Σχολείου Ιλίου 

–  19:00 Cinema Paradiso Project – «Nella Fantasia»
Οι Cinema Paradiso Project διασκευάζουν τις νότες που έντυσαν τα κινηματογραφικά μας όνειρα και μεταφέρουν το ταξίδι από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή. Μια cine-περιπλάνηση στο φανταστικό κόσμο του σινεμά μέσα από αγαπημένα και διαχρονικά soundtracks του διεθνή και Ελληνικού κινηματογράφου.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πανσέληνος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε τα ζώα του Πάρκου, να μάθουμε για τις συνήθειές τους, τους βιοτόπους τους, αλλά και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην φύση μέσα από διαδραστικά προγράμματα και διασκεδαστικά παιχνίδια!
Παρασκευή 21/6, 17:30
Aπό 14€ * Κάτω των 3 ετών δωρεάν είσοδος
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Θέση Υαλού, Σπάτα

ΔΡΑΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκές Ημέρες Μουσικής 2019 στο Μουσείο Κοτσανά

Το Μουσείο Κοτσανά γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Μουσικής και μας καλεί να απολαύσουμε ένα εορταστικό διήμερο γεμάτο μελωδίες, μουσικές δράσεις, workshops και ξεναγήσεις στον κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μουσικών Οργάνων. Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Athens Music Week, της 1ης Διεθνούς Συνάντησης για τη Μουσική Βιομηχανία στην Αθήνα.
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Παρασκευή 21/6, 18:30
Σάββατο 22/6, 11:30, 17:30

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Kουκλοθεατροδρομίες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, 29 μεταπτυχιακοί κουκλο-παίχτες θα “δώσουν ζωή” στις κούκλες τους και θα παρουσιάσουν 14 κουκλο-ιστορίες για μικρά και μεγάλα παιδιά.
Σάββατο 22/6 & Κυριακή 23/6, 17:30 – 20:30
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος
Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κρατήσεις θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος και τηλεφωνικά 210 3418579

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Οι Δραπέτες της Σκακιέρας» στο ΚΠΙΣΝ

Ένα Ονειρόδραμα σε Μουσική Γιώργου Κουρουπού και Λιμπρέτο Ευγένιου Τριβιζά. Μετά από μια ακόμα κρατερή μάχη, συναντιούνται κρυφά στην άκρη μιας παλιάς σκακιέρας η Λευκή Βασίλισσα και ένας Μαύρος Αξιωματικός και αποφασίζουν να δραπετεύσουν από τον ασφυκτικό κόσμο της σκακιέρας με το θαυμαστό Τρένο των Πλήκτρων, ακολουθώντας το ασημένιο μονοπάτι μιας φεγγαραχτίδας που δημιουργεί η μουσική που παίζει στο πιάνο η Νεφέλη, ένα μικρό κορίτσι, κόρη ενός καθηγητού της Γεωμετρίας που σκοπός της ζωής του είναι να τετραγωνίσει το δάκρυ.
Κυριακή 23/6, 20:30
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή. 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b