MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Κυριακάτικο Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την Κυριακή 23 Ιουνίου γιορτάζουμε το Kαλοκαίρι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με ένα πολύ φρέσκο Pop up Brunch με γεύσεις και αρώματα Καλοκαιριού!

Monopoli Team

Από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ., η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται ο πιο δροσερός προορισμός στον Αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη και όλοι οι foodlovers – φίλοι, παρέες, οικογένειες, Κυψελιώτες, Αθηναίοι, συναντιόμαστε στον κεντρικό χώρο της Αγοράς και απολαμβάνουμε σε ένα μεγάλο “food-court” μια καλοκαιρινή, γαστρονομική εμπειρία.

Το καθιερωμένο πλέον Κυριακάτικο Pop Up Brunch της Κυψέλης, είναι μια γιορτή γευστικής απόλαυσης γεμάτη όμορφο κόσμο, κέφι, μουσική και εμπνευσμένες δημιουργίες για όλα τα γούστα, με “καλοκαιρινά” πιάτα brunch και παραλλαγές τους, εμπλουτισμένα με vegetarian και vegan επιλογές.

Μαζί μας στο Pop Up Brunch Ιουνίου, θα βρίσκεται το Square Athens με μοναδικές πίτσες σε ξυλόφουρνο και ιδιαίτερες γεύσεις που εμπλουτίζουν την ιταλική κουζίνα με ελληνικές πινελιές.

To Ρακόρ θα ετοιμάσει μοναδικές κρύες σούπες, διάφορες χορτοφαγικές or not επιλογές μενού και “πειραγμένα” δροσερά αναψυκτικά. Στην καλοκαιρινή μας παρέα θα είναι και το PlantB με νόστιμα “αυστηρά” vegan menu και το EriBakes με vegan καλοκαιρινά “πράσινα” γλυκά.

Λατινοαμερικάνικες γεύσεις και εναλλακτικά brunch πιάτα με αυγό (ειδικά για την περίσταση) έρχονται στην Αγορά απο το El Burro! Για πρώτο πιάτο μην χάσετε και τη δυναμωτική Granola από το TrooFoodLiberation αλλα και γεύσεις που μυούν στην ουκρανική εκδοχή του brunch!

Δεν θα λείψουν λαχταριστά burger και hotdogs από το Gold Pig, δροσερό sushi από το One Project, αλλά και τα αγαπημένα πλέον χαρμάνια από το “κυψελιώτικο” Conito Cafe!

Και φυσικά η Κυριακάτικη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της Αγοράς θα αναδειχθεί με τη θετική ενέργεια και τις rock, funk, pop, soul  μουσικές επιλογές του Pepper 96.6!

Μείνετε συντονισμένοι για τα αναλυτικά μενού και την Κυριακή 23 Ιουνίου ελάτε με το πιο λαμπερό χαμόγελό σας στο πιο καλοκαιρινό, απολαυστικό Pop Up Brunch!

Λίγα λόγια για τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με διαχειριστή το ImpactHubAthens, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης και αναφοράς για το αθηναϊκό κοινό, με βασικούς άξονες τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, αλλά και την κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Όραμά μας είναι η Αγορά να αποτελέσει έναν μηχανισμό κοινωνικής συνοχής, συνεργατικού πνεύματος και συνδημιουργίας σε μία από τις πιο πολυπληθείς, πολυπολιτισμικές και ιστορικές περιοχές της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019
11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b