MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θα είναι ο Robert Pattinson ο νέος Batman;

Φαίνεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός θα διαδεχτεί τον Ben Affleck στον ρόλο του Batman, σε μια ταινία διαφορετική από τις προηγούμενες

Monopoli Team

Φαίνεται ότι ο Robert Pattinson είναι έτοιμος να κάνει το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του και να υποδυθεί τον Batman στην νέα ταινία του Matt Reeves και των Warner Bros, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021.

Σύμφωνα με το Variety, που ανακοίνωσε αποκλειστικά τον νέο Batman, ο Pattinson δεν έχει ακόμα υπογράψει, αλλά είναι η πρώτη επιλογή του Reeves και αναμένεται να υπογράψει σύντομα. Μάλιστα, μπορεί ο Matt Reevers να μην έχει τελειοποιήσει ακόμα το σενάριο, αλλά είναι σίγουρος για τον Pattinson και θέλει να τον κλείσει άμεσα.

Αν ο Pattinson τελικά υπογράψει, θα είναι ο δεύτερος νεότερος Batman μετά τον Christian Bale που ήταν 31 όταν το “Batman Begins” κυκλοφόρησε το 2005. Ο Robert Pattinson είναι 33 χρονών και θα πρωταγωνιστεί σε τέσσερις ταινίες φέτος, το “High Life” της Claire Denis, το “Lighthouse” του Robert Eggers που θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ θα εμφανιστεί στο “The King” του Netflix και στο “Waiting for the Barbarians.” Παράλληλα, έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα ταινία του Christopher Nolan, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Νέα εποχή για τον Batman

Μετά την απογοήτευση των θαυμαστών του Batman από το “Batman v Superman” και το “Justice League”, o Ben Affleck παρέδωσε τα ηνία στον Matt Reeves, έτσι ώστε αυτή τη φορά η ταινία να γίνει σωστά.

Ο Matt Reeves δουλεύει το σενάριο για τον Batman εδώ και καιρό και σε αυτή την ταινία θέλει να αναδείξει μια άλλη πλευρά του Batman. Μάλιστα, δήλωσε ότι δεν θα είναι η κλασική ταινία σούπερ ήρωα, καθώς θέλει να αναδείξει την “noir” πλευρά της ιστορίας του Batman: “Είναι περισσότερο ο Batman ως ντετέκτιβ, κάτι που δεν είχαμε δει στις προηγούμενες ταινίες. Τα κόμικς όμως έχουν μια ιστορία του ντετέκτιβ Batman. Υποτίθεται, ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου, αλλά αυτό δεν έχει φανεί πολύ πέρα από τα κόμικς. Θα ήθελα σε αυτή η ταινία ο Batman να ερευνήσει και να ακολουθήσει τα στοιχεία για να πιάσει τους εγκληματίες και αυτή η διαδικασία να οδηγήσει στην μεταμόρφωση του.”

Τα γυρίσματα για τον νέο Batman αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του 2019, δεδομένου ότι θα υπογράψει ο Robert Pattinson. Άλλα δημοσιεύματα, βέβαια, θέλουν την Warner Bros να έχει προσεγγίσει και τον Nicholas Hoult σε περίπτωση που οι συμφωνίες με τον Pattinson δεν καταλήξουν σε συμφωνία του ηθοποιού.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b