MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Maleficent 2»: H Αντζελίνα Τζολί αντιμετωπίζει τη Μισέλ Φάιφερ στο σίκουελ της ταινίας!

Στις 18 Οκτωβρίου 2019 αναμένεται η πρεμιέρα του «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» με την Αντζελίνα Τζολί, ως συνέχεια της πρώτης ταινίας του 2014 και είναι εμπνευσμένη από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Ωραία Κοιμωμένη» του 1959

Monopoli Team

Πριν από 5 χρόνια το «Maleficent» σημείωσε αναπάντεχη επιτυχία, αφηγούμενο την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης από την πλευρά της κακιάς μάγισσας. Στο τέλος, ο καλός βασιλιάς αποδείχτηκε κακός και η μάγισσα καλή και ζήσανε όλοι καλά κι εμείς καλύτερα…

Παρόλο που η πρώτη ταινία απέσπασε διχασμένες κριτικές, κατάφερε να κερδίσει συνολικά 758 εκατομμύρια δολάρια και να βρεθεί στην τέταρτη θέση ανάμεσα στις ταινίες που σημείωσαν το μεγαλύτερο κέρδος εκείνη τη χρονιά.
Όμως η ταινία επιστρέφει με το επίσημο τρέιλερ να κυκλοφορεί από τον λογαριασμό των Walt Disney Studios, με τον τίτλο «Maleficent: Mistress of Evil».

Εκεί θα δεις την Αντζελίνα Τζολί ως Maleficent να αντιμετωπίζει την απειλή ενός νέου κακού, της Βασίλισσας Ingrith, που την υποδύεται η Μισέλ Φάιφερ.
Περισσότερα θα μάθουμε στους κινηματογράφους από τις 18 Οκτωβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b