MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το πρώτο trailer του “It: Chapter Two” είναι εδώ: Οι 5 πιο ανατριχιαστικές στιγμές

Το πρώτο trailer του sequel της μεγάλης επιτυχίας “It” επιτέλους κυκλοφόρησε και ανατριχιάζει…

Monopoli Team

Μετά την τεράστια επιτυχία του “It”, της ταινίας βασισμένης στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King που έσπασε τα ταμεία το 2017, ο Pennywise(Bill Skarsgard) επιστρέφει για να εκδικηθεί τους ενήλικες πλέον Beverly (Jessica Chastain), Bill (James McAvoy),  Richie (Bill Hader), Mike (Isaiah Mustafa), Ben (Jay Ryan), Eddie (James Ransone) και Stanley (Andy Bean) του Losers’ Club.

Οι 5 πιο ανατριχιαστικές και αποκαλυπτικές στιγμές του trailer:

1.Όλα ξεκινούν όταν η Beverly επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι, στο Derry, 27 χρόνια μετά και η νέα ιδιοκτήτρια την υποδέχεται. Όλα πάνε καλά μέχρι που η ιδιοκτήτρια, μια κυρία μεγάλης ηλικίας, αρχίζει να δείχνει σημάδια ότι μπορεί να είναι ο It. “Ξέρεις τι λένε για το Derry” λέει η γριούλα στην Bev “Aπό όσους πεθαίνουν, κανείς δεν πεθαίνει στην πραγματικότητα”. Και το ανατριχιαστικό της χαμόγελο τα λέει όλα.

2. Όπως ο Chung-hoon Chung, έπαιζε με τις σκιές για να δημιουργήσει την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα της ταινίας, έτσι και ο Checco Varese, που ανέλαβε το sequel, ακολουθεί αυτή την τακτική για να μας βάλει από την αρχή στο κλίμα του Chapter Two. Όταν η Bev παρατηρεί το παλιό της σπίτι, φαίνεται κάποιος να την παρακολουθεί πίσω από τον τοίχο.

3. Το πρώτο “It” ξεκίνησε με τον θάνατο του George, του μικρού αδερφού του Bill, στα χέρια του Pennywise. Όταν ο ενήλικας πλέον Bill επιστρέφει στο Derry και βλέπει τον υπόνομο που χάθηκε ο αδερφός του, βλέπουμε τον μικρο George να εμφανίζεται και να “καλεί” τον Bill. Μια σκηνή εξίσου ανατριχιαστική και τραγική.

4. Η παρακάτω σκηνή του trailer επιβεβαιώνει τα λόγια του Bill Skarsgård ότι τώρα που τα παιδιά μεγάλωσαν, ο Pennywise θα επιστρέψει ακόμα πιο κακός και σκληρός, αναζητώντας εκδίκηση. Η ταινία αυτή τη φορά θα περιέχει κι άλλες ωμές σκηνές, όπως η παρακάτω.

5. Από το trailer δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα close-up του Pennywise, που έχει επιστρέψει για τα καλά. Το “τέλειο” κλείσιμο του trailer του Chapter Two γίνεται, λοιπόν, με ένα ανατριχιαστικό “Hello” του Pennywise και ένα χαρακτηριστικό του χαμόγελο.

Μπορείτε να δείτε κι εσείς το trailer παρακάτω:

Το “It:Chapter Two” θα βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2019. Σε σκηνοθεσία Andy Muschietti και με πρωταγωνιστές τους Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy και Javier Botet θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b