MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Γιούγκερμαν”: Υπέρτιτλοι για θεατές με προβλήματα ακοής

Το Θέατρο Πορεία δίνει σε θεατές με προβλήματα ακοής τη δυνατότητα ισότιμης και ανεμπόδιστης παρακολούθησης της παράστασης «Γιούγκερμαν» με υπέρτιτλους στα ελληνικά

Monopoli Team

Το Θέατρο Πορεία διαχρονικά έχει επιδείξει ευαισθησία απέναντι σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμμετέχοντας σε συλλογικές ενέργειες ή λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για ανάλογες δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου προχωρήσαμε σε μετατροπές που κατέστησαν την Κεντρική Σκηνή μας πλήρως προσβάσιμη σε θεατές με κινητικά προβλήματα. Οι εργασίες αναβάθμισης της προσβασιμότητας στο θέατρό μας πραγματοποιήθηκαν με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιούγκερμαν του Μ. Καραγάτση στο θέατρο Πορεία12.09.2018

Παράλληλα, επιθυμώντας να απευθυνθούμε σε θεατές με προβλήματα ακοής, η κεντρική μας παράσταση, Γιούγκερμαν, θα συνοδευτεί από υπέρτιτλους στα ελληνικά την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20:00 και την ερχόμενη χειμερινή περίοδο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι κάθε Πέμπτη προβάλλονται υπέρτιτλοι στα αγγλικά για τους αγγλομαθείς κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Στόχος της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Πορεία είναι το θέατρό μας να παραμένει πρωτοπόρο στην ανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών, ώστε κανένας θεατής, σε όποια κοινωνική ομάδα και αν ανήκει, να μην αποκλείεται από το καλό θέατρο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου, Πλατεία Βικτωρίας
Παρασκευή 17 Μαΐου, 20:00
Τιμές Εισιτηρίων: VIP ζώνη: 25 ευρώ, A’ ζώνη: 20 ευρώ, Β’ ζώνη: 17 ευρώ, Γ’ ζώνη: 14 ευρώ, senior (άνω των 65): 17 ευρώ, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων, ΑμεΑ: 15 ευρώ (σε συγκεκριμένες θέσεις της Α’ & Β’ ζώνης)

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b