MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Αντλώντας έμπνευση από το 80’s στυλ του Elio, από το “Call Me By Your Name”

Ενόψει της ανακοίνωσης του sequel του “Call me by your name” παίρνουμε έμπνευση από το νοσταλγικό 80’s στυλ του πρωταγωνιστή της ταινίας.

Monopoli Team

Το Call Me By Your Name, η ταινία για τον εφηβικό έρωτα ενός 17-χρονου αγοριού, του Elio, που σάρωσε τα κινηματογραφικά βραβεία, απέσπασε πολλές υποψηφιότητες τόσο για την ίδια την ταινία όσο και για τον πρωταγωνιστή του, τον Timothée Chalamet που έπαιζε τον Elio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCall Me By Your Name: Οι λεπτομέρειες για το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου sequel12.09.2018

Η ταινία, όμως, απέσπασε θετικά σχόλια και για την διαχρονική αισθητική του Elio, που έκανε τον Chalamet ένα απρόσμενο style icon για την σημερινή γενιά νέων ανδρών.

Το στυλ του Elio είναι καθαρά επηρεασμένο από την δεκαετία του ’80 (εξάλλου η ταινία πραγματεύεται ένα καλοκαίρι του Elio στην βόρεια Ιταλία το 1983). Η απλή, αλλά σίγουρα “στυλάτη” γκαρνταρόμπα του Elio περιλαμβάνει κυρίως απλά μπλουζάκια με στάμπες, πουκάμισα με prints και πολύ denim. Μπορεί να είναι τοποθετημένο στα 80s, αλλά το στυλ του Elio είναι σίγουρα διαχρονικό και θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Ας δούμε, λοιπόν, 4 κομμάτια-κατατεθέν της γκαρνταρόμπας του Elio:

Η μπλούζα Talking Heads

Ως λάτρης των graphic tees, ο Elio φορούσε τη συγκεκριμένη μπλούζα συνεχώς στο Call Me By your Name. Μάλιστα,αυτή η σκηνή έφερε και πάλι στο προσκήνιο το διάσημο ροκ συγκρότημα, ενώ το συγκεκριμένο μπλουζάκι έγινε ανάρπαστο μετά την προβολή της ταινίας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το μπλουζάκι Fido Dido

Ο Fido Dido ήταν ένα δημοφιλές καρτούν της δεκαετίας του 80 που συνοδευόταν πάντα από το σλόγκαν “Fido is for Fido, Fido is against no one.” Μπορεί το συγκεκριμένο μπλουζάκι που φορούσε ο Elio με την φράσγ “nice weekend” να μην είναι πια διαθέσιμο, οι επιλογές με μπλουζάκια Fido Dido είναι πολλές, όπως το παραπάνω από την συλλογή Fido Dido σε συνεργασία με την 7-Up.

Το Elio Face Print Shirt

Το πουκάμισο που φορούσε ο Elio στην σκηνή του τηλεφωνήματος με τον Oliver τράβηξε τα βλέμματα για το ιδιαίτερο print του και μάλιστα έχει ονομαστεί The Elio Face Print Shirt.

Και φυσικά πολύ denim

Τέλος, ένας απλούστατος τρόπος να μιμηθεί κανείς το 80’s στυλ του Elio είναι να συνδυάσει ένα τζιν παντελόνι με ένα τζιν τζάκετ πάνω από το μπλουζάκι του, ακριβώς όπως έκανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b