MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
01
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Anthrax με τους Disturbed στο Release Athens 2019

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Οι θρυλικοί Anthrax είναι η μπάντα που θα συνοδεύσει τους εκρηκτικούς Disturbed, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Oι Αμερικανοί τιτάνες του thrash metal Anthrax, μαζί με την σπουδαία μπάντα από το Σικάγο, θα δημιουργήσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά σκληρού ήχου που θα κλείσει ιδανικά το Release Athens 2019.

Μέρος των Big Four – μαζί με τους Metallica, Slayer και Megadeth – οι Anthrax αποδεικνύουν με μια απίστευτη αποφασιστικότητα πως μπορούν να επιβιώσουν, αδιαφορώντας για πρόσκαιρες μόδες και μουσικά ρεύματα! Με μια τεράστια πορεία, που ήδη πλησιάζει τα 40 χρόνια, είναι αδιαμφισβήτητοι πρωτοπόροι του thrash metal, αλλά ταυτόχρονα επανακαθόρισαν το είδος, προσθέτοντας στοιχεία alternative και groove metal.
Έχουν πουλήσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια δίσκους, κερδίζοντας έξι υποψηφιότητες για Grammy και, πάνω απ’ όλα, χτίζοντας έναν φανατικό πυρήνα οπαδών σε ολόκληρο τον κόσμο!

Έριξαν τείχη και προκαταλήψεις, σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο προς οτιδήποτε στενόμυαλο, διασκευάζοντας μαζί με τους Public Enemy το κλασικό κομμάτι τους, “Bring The Noise”, το 1988. Ήταν η πρώτη metal μπάντα που ακούστηκε στον πλανήτη Αρη, όταν η NASA έπαιζε το “Got The Time”, έγραψαν (δίκαια) το “I Am The Law” για τον Δικαστή Dredd, ενώ το 2016 τα βραβεία Epiphone / Revolver Music Awards τους απένειμαν για πρώτη φορά το “Innovator Award”, ως μία ακόμα αναγνώριση της προσφοράς τους.
Η συμμετοχή τους στην μεγάλη περιοδεία των Big Four, θύμισε στους πάντες ποιοι είναι και που ανήκουν αλλά τους έδωσε και μια τεράστια ώθηση, μια νέα ζωή, μαζί με την κυκλοφορία του καταλυτικού “Worship Music”.
Το 2016, με το “For All Kings“, απέδειξαν σε όλους πως μπορείς να ακουστείς σύγχρονος, χωρίς καμία διάθεση πισωγυρίσματος. Είναι πολλές οι ιστορικές μπάντες που σκέπτονται με δισταγμό το να πάνε την μουσική τους ένα βήμα μπροστά, αλλά εκείνοι υπήρξαν ανέκαθεν άφοβοι! Έτσι κι αλλιώς, με κλασικούς δίσκους στο ενεργητικό τους – όπως τα “Spreading the Disease”, “Among the Living”, “State of Euphoria” – δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν. Οι Anthrax ήταν και παραμένουν μια κατηγορία μόνοι τους.
Ετοιμαστείτε για mosh-pit με τα “Among The Living”, “Caught In A Mosh”, “Medusa”, “Indians”, “N.F.L.”, “Got The Time”, “I Am The Law”, “Deathrider”, “Antisocial”, “Madhouse”, “Evil Twin” και πολλά ακόμα!
Οι Αnthrax είναι:
Joey Belladonna – φωνή
Frank Bello – μπάσο
Charlie Benante – ντραμς
Jonathan Donais – κιθάρες
Scott Ian – κιθάρες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η πώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 42 ευρώ, για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στην τιμή των 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους

Ø open bar

Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο

Ø ιδιωτικό parking

Ø ξεχωριστές τουαλέτες

Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr / releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Δέκα χρόνια μετά την πρώτη βραδιά στην Πλατεία Νερού
Αφιέρωμα
5 τραγούδια της Beth Hart που πάντα θα αγαπάμε – και θα ακούσουμε live στον Λυκαβηττό
Αφιέρωμα
Ο Nick Cave έρχεται στο Release Athens για μια συναυλία ζωής – και ξέρουμε γιατί δεν θα τη χάσεις
Μουσικά Νέα
Με μια «Πανσέληνο» πριν τη σκηνή του Release: Νέο single από τον Παύλο Παυλίδη
Μουσικά Νέα
Overgrown και Sylosis στο Release Athens 2026
Μουσικά Νέα
ΓΚΟΛΦΩ: Το νέο concept album από τα Καλογεράκια μάς ταξιδεύει στην ησυχία μιας άλλης εποχής
Μουσικά Νέα
Deaf Radio: Κυκλοφορούν το εντυπωσιακό μουσικό video “No Place Like Home”
Εκδηλώσεις
Between Worlds: Η Νάνα Σιμόπουλος με νέο ορχηστρικό άλμπουμ και δύο συναυλίες σε Αθήνα και Κάρυστο
Μουσικά Νέα
Μπετόβεν: Σε δημοπρασία τέσσερα αδημοσίευτα χειρόγραφά του
Art & Culture
Κτήμα Τομπάζη: Μια λυρική βραδιά στην παραλία του Γαλατά
Αφιέρωμα
«Μόνο Meiden!»: Η περηφάνεια του να γιορτάζεις την μεϊντενική σου υπόσταση
Μουσικά Νέα
Einstürzende Neubauten: Από τον David Bowie και τους Depeche Mode στη σκιά του Ηρωδείου