MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Ice Cream Festival 2019 έρχεται τον Ιούνιο στο Γκάζι

Το Ice Cream Festival 2019, η μεγάλη γιορτή που αφορά ό,τι έχει σχέση με το παγωτό, θα στηθεί το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Monopoli Team

Το Ice Cream Market είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στην χώρα μας για το παγωτό! Πάνω από είκοσι καταστήματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από παραδοσιακές μάρκες και κορυφαίους διανομείς μέχρι και διαπρέπουσες οικογενειακές επιχειρήσεις, θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου ΟΣΥ.

Στο φετινό Ice Cream Market θα παρουσιαστεί μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του παγωτού. Κλασικές γεύσεις με άρωμα από το παρελθόν και νέοι, ασυνήθιστοι συνδυασμοί γεύσεων, χειροποίητα παγωτά αλλά και όλες οι νέες τάσεις γύρω από το παγωτό με πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να θελήσουν να τα δοκιμάσουν όλα!

Το μεράκι και η αγάπη των δημιουργών τους, αποτελούν τη μαγική συνταγή που θα κάνουν το φετινό Ice Cream Market πραγματικά αξέχαστο. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ιστορία και την κουλτούρα του παραδοσιακού και σύγχρονου παγωτού, ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά. Την όμορφη ατμόσφαιρα θα συντροφεύουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ice Cream Market Athens 2019 θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 7 Ιουνίου, 17.00
Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου, 12.00
Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, Γκάζι

 

 

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b