MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

«Τεχνολογία για Όλους»: Δωρεάν μαθήματα νέων τεχνολογιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Η COSMOTE με το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα

Monopoli Team

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Μάιο σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος, οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς προηγούμενη εμπειρία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.

Η COSMOTE εδώ και μια επταετία ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μέσα από δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης. Μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 11.000 άτομα.

«Η πρόσβαση στην τεχνολογία και τα νέα ψηφιακά μέσα, είναι ένα αγαθό για όλους. Πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χάνουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής επειδή δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Στην COSMOTE, διαχρονικά υλοποιούμε προγράμματα για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων όλων των ηλικιών και τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος στην Ελλάδα. Με την τεχνολογία και την καινοτομία, φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

https://www.youtube.com/watch?v=hSIqk0_44kI

Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» έχει ο Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, Ψυχολόγος-Γεροντολόγος. Εκπαιδευτικός φορέας είναι η ΟΤΕ Academy, ενώ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση υλοποιεί η COSMOTE e-Value.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy (Μαρούσι & Θεσσαλονίκη) και στα «Ανοιχτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων (Παγκράτι, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι). Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να τηλεφωνούν στα 210 6249300 (Αττική) και 2310 361154 (Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00.

Τον τεχνολογικό εξοπλισμό του προγράμματος (tablet) προσφέρει η LENOVO. Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων υλοποιείται με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το συντονισμό του Athens Partnership και υποστηρικτή δράσεων το Kοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

 H OTE Academy σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία και συμβάλλοντας στην εξέλιξη στελεχών και επιχειρήσεων.

Η COSMOTE evalue, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center 20 χρόνια στην ΝΑ Ευρώπη, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Ξάνθη, άρτια τεχνολογική υποδομή και πάνω από 7.000 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b