MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Βραδιά αφιερωμένη στην ερωτική λογοτεχνία στο Faust

Ντε Σαντ, Εμπειρίκο, Ραπτόπουλο και πολλούς άλλους διαβάζουν εκλεκτοί ηθοποιοί στον ατμοσφαιρικό χώρο του Faust

Monopoli Team

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του μπαρ FAUST (Καλαμιώτου 11) την Πέμπτη 11 Απριλίου από τις 10, η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ερωτική λογοτεχνία.

Έως τις πρώτες ώρες της Παρασκευής θα πραγματοποιείται ένας μαραθώνιος ανάγνωσης και ακρόασης ερωτικής λογοτεχνίας. Εκλεκτοί ηθοποιοί θα διαβάσουν έργα απαλλαγμένα από ντροπές και ηθικές υποκρισίες.

Τα λογοτεχνικά κείμενα που θα αναγνωστούν έχουν ως επίκεντρο την λατρεία, την τέρψη και την έμπνευση και όχι κάποια σκωπτική διάθεση να προκαλέσουν ή να σατιρίσουν.

Θα αναγνωστούν αποσπάσματα από τους Σωτάδη, Αρχόλογο, Παλατίνη Ανθολογία, Κάτουό, Οβίδιο, Βοκκάκιο, Ραμπελαί, Καζανόβα, Ντε Σαντ και πολλούς άλλους.
Θα διαβάσουν οι: Τάκης Τζαμαργιάς, Μανώλης Μαυροματάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Πασσάς, Κατερίνα Παπασιδέρη, Χρήστος Κανελλόπουλος, καθώς και η ομάδα  So7.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων.

Την ανάγνωση θα συνοδέψει ζωντανή μουσική της Δανάης Nielsen, ενώ θα πραγματοποιηθεί και προβολή εικαστικών έργων με κοινή θεματολογία.
Η ομάδα So7 προτείνει στους θεατές να διαβάσουν  αποσπάσματα από σχετικά έργα , με κοινή θεματολογία που τους κάνουν εντύπωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Πέμπτη 11 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Τοποθεσία: FAUST (Καλαμιώτου 11)

Συντελεστές:

Έρευνα, επιλογή κειμένων, σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φρόσω Κορρού (So7)
Μουσική: Danae Nielsen
Εικαστικό περιβάλλον: Φοίβος Σακαλής
Παραγωγή: Dryhoney

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b