MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Dead Don’t Die: Το trailer της νέας ταινίας του Jim Jarmusch κυκλοφόρησε

Iggy Pop, Carol Kane και Sara Driver – zombified στην νέα κωμωδία τρόμου του Jim Jarmusch

Monopoli Team

Η νέα κωμωδία-τρόμου του Jim Jarmusch μόλις ανακοινώθηκε. Θα προβληθεί στις κινηματογραφικές οθόνες στις 14 Ιουνίου στην Αμερική, από την Focus Features. Στο “The Dead Don’t Die”, σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Jim Jamusch και συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι μουσικοί Iggy Pop, Tom Waits, RZA και η Selena Gomez.

Στο cast συναντάμε επίσης τους Bill Murray, Adam Driver και Tilda Swinton που πρωταγωνιστούν, καθώς επίσης και τους Cloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Laundry Jones, Rosie Perez, Sara Driver και την Carol Kane.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του trailer απεικονίζουν τον Iggy Pop μεταμορφωμένο σε zombie να επιτίθεται σε ανθρώπους, την Tilda Swinton την μια στιγμή να παριστάνει την αισθητικό σε ενα νεκροτομείο και στο επόμενο πλάνο να υποκλίνεται στο κατάνα της, καθώς και τον Tom Waits, με μια τεράστια γενειάδα .

Η είρηνη της φιλήσυχης πόλης Centerville διαταράσεται, καθώς η ίδια η πόλη μετατρέπεται ζώνη μάχης ενάντια σε zombie. Η προστασία της βρίσκεται στα χέρια των τριών σερίφηδων, του Bill Murray, του Adam Driver και της Chloë Sevigny καθώς και της Tilda Swinton.

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη επαγγελματική δουλειά του Jim Jarmusch, που έρχεται σε επαφή με τον χώρο της μουσικής. Μαζί με τον Josef van Wissem έβγαλαν στις αρχές του Φεβρουαρίου ένα album, μέσω της Sacred Bones Records. Το 2017 είχε βγάλει ενα EP με την μπάντα SQÜRL, της οποίας αποτελεί και μέλος. Σκηνοθέτησε επίσης το ντοκιμαντέρ Gimme Danger, στηριγμένο στην μπάντα του Iggy Pop, τους The Stooges.

Ο Jim Jarmusch έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με κάποιους από τους ηθοποιούς όπως, με τον Iggy Pop, που έπαιξε ένα μικρό ρόλο στο Dead Man το 1995. Έχει επίσης συνεργαστεί με τον RZA, που έπαιξε στο Ghost Dog: The Way Of The Samurai το 1999 και 4 χρόνια αργότερα ξανά στο Coffee and Cigarettes, παρέα με τον Bill Murray και ένα μέλος του hip hop σχήματος του (Wu-Tang Clan), τον GZA. Στην ίδια ταινία εμφανίζονται και ο Waits με τον Iggy Pop.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b