MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΔΑΜΕ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με διαβολεμένη όρεξη στα «Τραγούδια του Πεζοδρομίου»

Μια συναυλία με έμπνευση και κέφι – ένα street πάρτι και μια διαδήλωση συναισθημάτων, που έχεις την ευκαιρία να (ξανα)δεις στο Gagarin στις 5 Απριλίου

author-image Μαρία Μαρκουλή

Ωραίος ο δρόμος, πάντα είναι ωραίος ο δρόμος και οι στροφές και οι ευθείες του, αλλά αν είσαι κουλ τύπος πας και από το πεζοδρόμιο. Άλλες ιστορίες εκεί, άλλα τραγούδια, άλλες αμαρτίες, άλλες παρέες και ο εαυτός σου, ίδιος κι άλλος μαζί.

Και αυτά τα «Τραγούδια του Πεζοδρομίου»_ έτσι όπως κυκλοφόρησαν στις σκηνές ως τώρα, ολοζώντανα, στο υπογράφω- είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς όσο Φοίβος Δεληβοριάς μπορείς να φανταστείς, εκρηκτικά και αποκαλυπτικά, δυναμικά, ποιητικά, στης αλητείας το πεζοδρόμιο και στης μοναχικής βόλτας, στης διαμαρτυρίας, στης παρέας, στης γωνίας που αλλάζει το σκηνικό.

Να στο πω και αλλιώς: είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς στη σκηνή και την ίδια στιγμή είναι και δίπλα σου και πίνει μπύρα και μιλάτε για τον Χαμένο (που) τα Παίρνει Όλα, για τον Αγγελάκα και την ταινία του Νικολαΐδη, για ό,τι θέλεις.

Τι έχει κάνει ο Φοίβος σε αυτό το πρόγραμμα*;

*που το είδα πρόσφατα στον Μύλο, στη Θεσσαλονίκη

Έχει διαλέξει και λέει τραγούδια δικά του και άλλων, τραγούδια που «υμνούν το πεζοδρόμιο» και το κρατάνε μακριά από εκείνο το λερωμένο από νοικοκυραίους, τραγούδια που διασταυρώθηκαν μαζί μας, που τα ακολουθούμε και μας ακολουθούν. Με έμπνευση, διαβολεμένη όρεξη και κέφι – ένα street πάρτι και μια διαδήλωση συναισθημάτων.

Όλα αυτά μεταδοτικά σε ένα «πεζοδρόμιο» που χωρέσαμε όλοι. Και οι Κόρε Ύδρο και η Λένα Πλάτωνος και ο The Boy και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Παύλος Παυλίδης και ο εξαιρετικός τραγουδοποιός Βασίλης Νικολαίδης και οι μοναδικοί αυτοί τύποι οι Χατζηφραγκέτα (με το «Για Ταξικούς Λόγους» τους που είπε ο Φοίβος) και άλλοι πολλοί που τραγούδια τους μαζί με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια τα έδεσε μαζί – και η μπάντα, η απογειωμένη στο ίδιο «τριπ» ( Κωστής Χριστοδούλου πλήκτρα, Σωτήρης Ντούβας ντραμς, Yoel Soto μπάσο, Κώστας Παντέλης κιθάρες) και η εκλεκτή Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι- και όλα να γίνονται αυτή η παράσταση που δεν θέλεις να τελειώσει.

Ή θες να την ξαναδείς ή να την δεις αν δεν την είδες, ιδού πού υπάρχει η ευκαιρία, στο Gagarin στις 5 Απριλίου όπου πηγαίνει τώρα ο Φοίβος Δεληβοριάς με τα «Τραγούδια του Πεζοδρομίου».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Gagarin 205, με τα “Τραγούδια του πεζοδρομίου”

Παρασκευή 5 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
11€ προπώληση, 13€ στο ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567

Διαδικτυακά: ticketservices.gr | public.gr

και στα καταστήματα Public

Περισσότερα από Reviews
VIMA_WEB3b