MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
24
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η δράση «Thessaloniki Goes to Cannes» αναζητά πρότζεκτ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes»

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η δράση με τίτλο «Thessaloniki Goes to Cannes» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 κατά τη διάρκεια του Marché du Film του 72ου Φεστιβάλ των Καννών (14-25 Μαΐου 2019).

Η συμμετοχή της Αγοράς του ΦΚΘ στο «Thessaloniki Goes to Cannes» είναι μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου με το Φεστιβάλ Καννών. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα από τη Νοτιοανανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη δράση του Marché du Film του Φεστιβάλ Καννών, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο περιζήτητες αγορές ταινιών στον κόσμο.

Πέντε ταινίες μεγάλου μήκους σε εξέλιξη (μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ) θα παρουσιαστούν στους sales agents, τους διανομείς και τους προγραμματιστές που θα παραβρεθούν στο φετινό Marché du Film των Καννών. Οι πέντε επιλεγμένοι παραγωγοί θα έχουν δωρεάν διαπίστευση για το Marché du Film και αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Νίκαια, που προσφέρει η Aegean Airlines, χορηγός αερομεταφορών του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αναζητούμε ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη στο στάδιο post-production. Χρειαζόμαστε προς αξιολόγηση τουλάχιστον 20 λεπτά της ταινίας. Η προθεσμία υποβολής πρότζεκτ είναι η Δευτέρα 25η Μαρτίου 2019.

Για να στείλετε τις προτάσεις σας και για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Τι συνέβη τελικά με το Avatar Aang; Όταν ένα στούντιο δεν εμπιστεύεται το ίδιο του το franchise
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
Cine News
Από την «Ευτυχία» στο οσκαρικό «Αληθινός Πόνος»: 8 λόγοι για να ανοίξεις την TV αυτό το ΣΚ
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #9: Σινέ Κήπος, το πιο γουεσαντερσονικό σινεμά της Αθήνας
Cine News
32ο AIFF: Ο Παβελ Παβλικόφσκι στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα της «Πατρίδας»
Cine News
Cool Crips on Tour: Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ θα είναι ο,τι πιο cool
Cine News
Όταν το σινεμά γίνεται κοινότητα: Μια βόλτα στις κινηματογραφικές λέσχες της Ελλάδας
Cine News
Η Hayden Panettiere ήθελε ο κόσμος να μάθει τι σημαίνει να μεγαλώνεις στο Χόλιγουντ
Cine News
Hayden Panettiere: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός σε ηλικία 36 ετών
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #8: Λαΐς, η πιο σινεφίλ ταράτσα του Κεραμεικού
Cine News
Το Outer Banks επιστρέφει για μία τελευταία περιπέτεια: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Bella Ciao#49: Γιατί δεν είδα την «Οδύσσεια»