MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Luke Perry, γνωστός από το Beverly Hills 90210

Ο Ντίλαν από τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, “έφυγε” στα 52 του χρόνια από εγκεφαλικό

Monopoli Team

O δημοφιλής ηθοποιός Luke Perry, που έγινε γνωστός ως ο “Ντίλαν” της τηλεοπτικής σειράς “Beverly Hills 90210” τη δεκαετία του ’90, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη. Τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν συγκεχυμένες πληροφορίες για την πορεία της υγείας του, ενώ τις τελευταίες πλέον ημέρες οι μάνατζέρ του ανακοίνωσαν ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ως ο αντισυμβατικός Ντίλαν Μακ Κέι, από τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς“, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1990 έως το 1995 και στη συνέχεια από το 1998, μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς το 2000.

Έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αναβίωσης της θρυλικής σειράς των 90’s, η οποία φαίνεται πως επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019 ως μίνι σειρά έξι επεισοδίων, αν και ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν θα συμμετείχε στο sequel.

Ο Luke Perry γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1966 στο Μάνσφιλντ του Οχάιο. Όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του ως ηθοποιός, όπου πήρε μέρος σε εκατοντάδες οντισιόν μέχρι να προσληφθεί από την τηλεοπτική σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”.

Πρόσφατα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Riverdale”, μια διαφορετική οπτική του δημοφιλούς εφηφικού αμερικανικού κόμικ “Archie”.

Στην τηλεόραση, εκτός από τα Beverly Hills 90210 και Riverdale, έπαιξε μεταξύ άλλων στις σειρές The Simpsons, Spin City, Family Guy, Oz, Jeremiah, Criminal Minds, Will & Grace.κ.α.

Στο σινεμά έπαιξε επίσης στα φίλμ Buffy the Vampire Slayer, The Fifth Element, Redemption Road, κ.α., ενώ παίζει και στην επερχόμενη ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο Once Upon A Time In Hollywood.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b