MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Str.Eaters: Το πρώτο Food Court στην Αθήνα επαναπροσδιορίζει την έννοια του σύγχρονου Street Food

Καθώς η τάση του Street Food ανεβαίνει παγκοσμίως το τελαυταίο διάστημα, το πρώτο Food Court στην Αθήνα είναι ήδη εδώ για να ανατρέψει τα καθιερωμένα

Monopoli Team

Το gastro spot που έχει γίνει τάση!

Tα food courts, με ιδιαίτερη έμφαση στο street food, αποτελούν hot τάση και φέρνουν έναν αέρα Νέας Υόρκης πλέον και στην Πλατεία Καρύτση.  Eκει, στην καρδιά της πόλης βρίσκεται ένα τέτοιο νέο food court, το The Str.Eaters.

Ένας πρωτοποριακός – για τα δεδομένα της Αθήνας – σταθμός φαγητού με ένα concept, εμπνευσμένος κατά βαση από τη Νέα Υόρκη αλλά με συνδυασμούς γεύσεων που παντρεύουν Ασία, Αμερική, Μεξικό, Ιταλία, Γαλλία και φυσικά Ελλάδα!

Στο Str.Eaters συναντά κανείς δύο τάσεις, λοιπόν, αυτή των food courts και εκείνη του γευστικού και ποιοτικού street food, ενώ παράλληλα δίνει και πάλι ζωή σε μια από τις πιο όμορφες πλατείες της πόλης, στην καρδιά της Αθήνας. Το νέο gastro spot The Str.Eaters στην Πλατεία Καρύτση θα το έχει… «δίπορτο», αφού έχει είσοδο τόσο από την πλατεία όσο και από την οδό.

Μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού και όχι μόνο!

Κάνοντας στάση για φαγητό στο Str.Eaters, δε γίνεται να μη ρίξεις μια ματια στον εσωτερικό του χώρο, είτε καθίσεις εκεί για να τσιμπήσεις κάτι με την παρέα, είτε πάρεις φαγητό για να το απολαύσεις στο χέρι. Τα έντονα χρώματα στους τοίχους, οι ξύλινοι πάγκοι και οι χρωματιστές μαξιλάρες δημιουργούν το πιο χαρούμενο σκηνικό και συμπληρώνουν απόλυτα την ξεχωριστή εμπειρία φαγητού, ποτού και διασκέδασης.

Στο Str.Eaters θα βρείτε οκτώ food stations με διαφορετικές προτάσεις από street food. Οι ιδέες από τις υπαίθριες αγορές του κόσμου “βουτούν” στα τηγάνια και τους φούρνους και από το βάθος της κουζίνας ξεπηδά ο ανανεωμένος αέρας των γεύσεων. Διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες παντρεύονται και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και όλα τα γούστα στο φαγητό.

Ένα πολυποίκιλο και διαφορετικό μενού!

To Str.Εaters παρουσιάζει το μενού του μέσα από οκτώ διαφορετικά «καρότσια» που διαθέτει. Έτσι επιλέγει κανείς μέσα από πιάτα που σε ταξιδεύουν στον κόσμο, φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας ολόφρεσκα υλικά, όπως σολωμός και γαρίδες, φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες, προτάσεις με αυγά αλλά και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε με μία επίσκεψή σας.

Veggies & Sweets

Ενδιαφέρουσες  είναι και οι χορτοφαγικές προτάσεις, όπως ο γύρος μανιταριών και το νοστιμότατο falafel. Όσο για τους λάτρεις των γλυκών, σίγουρα θα βρουν το αγαπημένο τους ανάμεσα σε διαφορετικές και πρωτότυπες προτάσεις.

Coctails & Drinks

Ο δρόμος προς την πλατεία περνά από το bar, όπου εκεί θα συναντήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς σε cocktails, ενώ μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από την μεγάλη ποικιλία κρασιών που βρίσκονται στο wine corner.

The Str.Eaters: Ένα food station – πολυχώρος!

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Κάτω από το Food Hall του The Str.Eaters έχει δημιουργηθεί ένας πολυχώρος, που θα φιλοξενεί εκδηλώσεις, parties, παρουσιάσεις, αγορές δρόμου, εκθέσεις, παραστάσεις, επιδείξεις μόδας νέων σχεδιαστών και μουσικά events!

Αν ο δρόμος σας περνά από την πλατεία, το Str.Εaters περιμένει να σας υποδεχτεί και να γίνει το καινούριο στέκι. Μια και μόνο γευστική βόλτα από εκεί θα σας πείσει!

Str.Eaters, Καρύτση 7, Αθήνα, Τηλέφωνο: 2103314420

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b