MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
14
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσικοθεατρική Εκπαίδευση για παιδιά και εφήβους με τη Θέμιδα Μαρσέλλου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Θέμις Μαρσέλλου διευθύνει τη Μουσικοθεατρική Εκπαίδευση για παιδιά και εφήβους

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σε συνεργασία με την IASMOS PRODUCTION, την Ανωτέρα δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και το Θεατρικό Εργαστήρι ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, αποφασίσαμε με πολύ κέφι να ξεκινήσουμε από το Φεβρουάριο του 2019, ένα ολοκαίνουργιο “παράρτημα” σπουδών, που θα απευθύνεται μόνο σε παιδιά και εφήβους 5-17  ετών, αγόρια και κορίτσια που ξέρουν και θέλουν να παίζουν σοβαρά, δημιουργώντας διαφορετικά τμήματα και μαθήματα ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, με αυστηρά επιλεγμένο καλλιτεχνικό διδακτικό προσωπικό, με την ίδια σοβαρότητα που θα οργανώναμε μια “επαγγελματική”σχολή για ενήλικες!

Απευθυνόμαστε σε παιδιά και εφήβους που αγαπούν το θέατρο, την κίνηση, το τραγούδι και τη μουσική και θέλουν να γίνουν καλύτεροι, να εκφραστούν, να μάθουν, να ανέβουν στη σκηνή, να ζήσουν τη διαδικασία του θεάτρου, μέσα από μαθήματα υποκριτικής, σκηνικής αγωγής, ορθοφωνίας, φωνητικής, θεατρικής χορωδίας, χορού, αυτοσχεδιασμού, θεατρικού παιχνιδιού, πάντα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους!

Με μεγάλη χαρά όμως, θα δεχτούμε και παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το θέατρο, με στόχο να γίνουν καλοί θεατές, ή που τα ενδιαφέρει το εικαστικό, ή τεχνικό ή οργανωτικό μέρος του θεάτρου. Ή παιδιά που ίσως φοβούνται να φανταστούν ακόμα τον εαυτό τους πάνω στη σκηνή, αλλά αγαπούν το θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και το διδακτικό έτος θα διαρκεί μέχρι τέλος Ιουνίου.
Τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ηλικίες των μαθητών και θα λειτουργούν Σάββατο και Κυριακή, πρωινές-μεσημεριανές ώρες. Στο τέλος κάθε περιόδου, θα παρουσιάζεται μια παράσταση με τη δουλειά των παιδιών, στο θερινό θέατρο “Λαμπέτη” που ανήκει στη δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ. Στη διάρκεια της χρονιάς, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα επισκέπτονται τα τμήματα ως “guest” καθηγητές, καταξιωμένοι καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι κλπ).

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μαιζώνος 48, Αθήνα, Μετρό Μεταξουργείου, 210 5200096, [email protected]

Μπούσγου 20, Αθήνα, Πεδίον  Άρεως, 2106411823

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Στην Πόλη
Σχετικά Θέματα
Βγαίνουμε έξω
Δεκαπενταύγουστος με θέα: 5 εστιατόρια αθηναϊκών ξενοδοχείων για καλό φαγητό και καλοκαιρινή διάθεση
Εικαστικά
10 Χρόνια Ιόνιο: Το φωτογραφικό οδοιπορικό του Κωνσταντίνου Λιόπετα γίνεται έκθεση στην Ιθάκη
Εικαστικά
Μάρπησσες: Θηλυκές ιστορίες που εμπνέουν σε μια εικαστική έκθεση στην Πάρο
Εικαστικά
Video Art Μηδέν: Η διεθνής σκηνή βιντεοτέχνης δίνει ραντεβού στη Φλώρινα για ένα διήμερο προβολών
Εκδηλώσεις
The Beginning: Η Θεσσαλία στο επίκεντρο των παραστατικών τεχνών με το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Under30
Εκδηλώσεις
8ο Φεστιβάλ Δελφών: Γιώτα Νέγκα και Σταύρος Σιόλας ρίχνουν την αυλαία με δωρεάν συναυλίες
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #7: Το Θερινό Αλεξάνδρα έχει όλο το πράσινο που λείπει από την Αθήνα
Εκδηλώσεις
Τι θα κάνουμε την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου στην πόλη;
Εκδηλώσεις
Free City: 12 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση αυτή την εβδομάδα 10-14/08
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 δωρεάν εκδηλώσεις για το ΣΚ 8-9 Αυγούστου
Εκδηλώσεις
Μουσική Τεχνόπολη 2026: Η συναυλιακή σεζόν κορυφώνεται τον Σεπτέμβριο
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #6: Κάρμεν, εκεί όπου η γειτονιά δίνει σινεφίλ ραντεβού