MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
08
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Μουσική Εκτός Στέγης – Athens Dance Till Dawn 2019 στο Αεροδρόμιο Ελληνικού

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το ADD, το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει στις 25 Μαΐου

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η δεύτερη έκδοσή του σηματοδοτεί την εξέλιξη της δημιουργικής σύμπραξης του six d.o.g.s με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2014, με events όπως το «Pyjama party» στο πλαίσιο του Hypnos Project και το «634 Λεπτά στο Ηφαίστειο» στη Νίσυρο το 2016, το «80s Opening Party» στο πλαίσιο του GR80s- Η Ελλάδα του ’80 στη Στέγη το 2017 και το πιο πρόσφατο «Street Party-Το Σώσε» στη γειτονιά της Στέγης τον Οκτώβριο του 2018.

Το Σάββατο 25 Μαΐου η Στέγη και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ADD 2019. Ενεργοποιούν κάποιους από τους άδειους εδώ και χρόνια χώρους του κτιριακού συμπλέγματος του αεροδρομίου στο Ελληνικό, δημιουργώντας ένα ζωντανό αστικό μουσικό περιβάλλον.

Το ADD 2019 θα εκτείνεται σε τρία stages σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα και ειδικά σχεδιασμένες φωτιστικές και εικαστικές εγκαταστάσεις.

Το six d.o.g.s και η Στέγη επιμελούνται ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live Sets περισσότερων από 20 διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, που εκτείνονται από καθιερωμένες μουσικές αξίες της φήμης των Deep Dish και της (Miss) Kittin, στη νέα σταρ της σκηνής που ακούει στο όνομα Nastia κι από εκεί σε διαμορφωτές της club κουλτούρας, όπως οι Ben KlockDVS1 και Detmann, και indie αγαπημένους όπως οι Kiasmos καιForest Swords.


ADD Cashless Experience

To ADD σε συνεργασία με τη Visa παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανέπαφων συναλλαγών. Στο πλαίσιο του ADD Cashless Experience το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, με το οποίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του www.addfestival.gr), από το κινητό (μέσω της ιστοσελίδας), καθώς και στους χώρους του Φεστιβάλ στις 25 Μαΐου.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ADD 2019

Σάββατο 25 Μαΐου, Αεροδρόμιο Ελληνικού

Εισιτήρια: www.addfestival.gr

Εισιτήρια από 34 ευρώ

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Φεστιβάλ
Σχετικά Θέματα
Cine News
Athens Pride 2026: Trans φροντίδα, street party και David Bowie – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 8-14/6
Φεστιβάλ
Panathēnea 2026: Το παγκόσμιο οικοσύστημα καινοτομίας συναντήθηκε στην Αθήνα
Φεστιβάλ
Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου ανοίγει αυλαία με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Μουσικά Νέα
Kalami Festival 2026: Σκιαδαρέσες, aggelina και Billie Kark στη Νάξο
Θεατρικά Νέα
Στα Χανιά ο παλμός του σύγχρονου χορού – Επιστρέφει το Dance Days Chania 2026
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Δέκα χρόνια μετά την πρώτη βραδιά στην Πλατεία Νερού
Art & Culture
Λίγο πριν το Release, 8 fans του Παύλου Παυλίδη μιλούν για μία αγάπη που κρατάει χρόνια
Φεστιβάλ
5ο Evia Film Project: Ο αθέατος κόσμος του δάσους στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης
Φεστιβάλ
Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Το ανανεωμένο Jazz+More ανοίγεται στην πόλη
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ώπα Festival: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Otra Rota, Σουρλουλού και Βουκολική Διαταραχή στην Τεχνόπολη
Φεστιβάλ
Anilio Park Festival 2026: Για τρίτο καλοκαίρι στην Πίνδο – Δείτε το line up
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Αθηνών: Η πρωτοβουλία «Gen 260» φέρνει τη νέα γενιά σκηνοθετών στην Πειραιώς