MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tαινία βασισμένη στη ζωή της Celine Dion, έρχεται το 2020!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ταινία – φόρο τιμής στην Καναδή τραγουδίστρια Celine Dion, με τίτλο “The Power of Love”, ετοιμάζουν Γάλλοι παραγωγοί

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

2 Δεκεμβρίου 2020. Όλοι οι φανς της Celine Dion εκεί έξω σημειώνουν την ημερομηνία αυτή στα ημερολόγια τους.

Η Γαλλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και σκηνοθέτις, Valérie Lemercier, έχει υπογράψει να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας που θα είναι βασισμένη στη ζωή της Γαλλο – Καναδής τραγουδίστριας. Μάλιστα η ίδια θα ενσαρκώσει τον κεντρικό ρόλο της ταινίας, αυτόν της Aline, έναν ρόλο εμπνευσμένο από την Celine Dion!

Η Dion έδωσε την έγκρισή της για το σενάριο αλλά και τη χρήση της μουσικής της για το φιλμ που είναι στα σκαριά στη Γαλλία και ως ώρας έχει τίτλο “The Power of Love”, από το ομώνυμο τραγούδι της.

Η Lemercier αποκάλυψε ότι η ταινία δεν θα είναι ακριβώς βιογραφική αλλά θα βασίζεται στη ζωή της Dion. Η σκηνοθέτις σκοπεύει να κάνει κάποιες μικρές αλλαγές στις λεπτομέρειες και στα γεγονότα της ζωής της Dion για την προσαρμογή στην μεγάλη οθόνη.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο έτσι ώστε η ταινία να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020. Το κόστος της παραγωγής υπολογίζεται στα 23 εκατομμύρια δολάρια, ενώ γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Γαλλία, Καναδά, Ισπανία και Λας Βέγκας.

H Valérie Lemercier θα ενσαρκώσει την Αline, στην ταινία “The Power of Love”

Η ταινία

Η κεντρική ηρωίδα της ταινίας ονομάζεται Aline και μεγαλώνει στο Κεμπέκ, μια επαρχιακή πόλη στον Καναδά, τη δεκαετία του ’60. Η πολυμελής οικογένειά της – 14 παιδιά στο σύνολο – είναι φτωχή αλλά όλα τα μέλη της ζουν ευτυχισμένα μαζί. Σε ηλικία 12 ετών, έναν “κυνηγός ταλέντων” ανακαλύπτει την Aline, αργότερα την παντρεύεται και η ίδια γίνεται διάσημη σε όλον τον κόσμο.

Στην πραγματική ζωή της Celine Dion, o άντρας αυτός ήταν ο René Angélil, με τον οποίο η τραγουδίστρια παντρεύτηκε το 1994, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας.  Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι που ο Angélil έφυγε από τη ζωή από καρκίνο, το 2016.

Οι Γάλλοι παραγωγοί μιλούν για μια ταινία – φόρο τιμής στην διάσημη τραγουδίστρια, αφιερωμένη στην ιδιαίτερη πορεία της ζωής της “μέσα από την τρυφερή και αστεία ματια της Valérie Lemercier”.

Να σημειωθεί πως η επικεφαλής της διεθνούς παραγωγής και διανομής Cecile Gaget, αναφέρει πως η ταινία θα μπορούσε να είναι κάλλιστα “ένα πιθανό χτύπημα στο box-office”.

«Συγκινήθηκα από τον θρήνο της Ντιόν για τον άντρα της και έψαξα την ιστορία της. Εμαθα για την ίδια, τον σύζυγό της και τη μητέρα της. Ανακάλυψα πόσο δυνατή ήταν η αγάπη τους, το χιούμορ που τους έδενε και κατάλαβα πώς τρεις διαφορετικοί και φιλόδοξοι χαρακτήρες κατάφεραν να κάνουν ένα μικρό κοριτσάκι τη μεγαλύτερη σταρ στον πλανήτη», λέει η σκηνοθέτις.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ
Cine News
11ο Με τα Μάτια Ανοιχτά: Η γιορτή του ελληνικού ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Ταινιοθήκη
Cine News
Κάμπινγκ: Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα – Όσα θα δούμε στα τρία πρώτα επεισόδια
Cine News
Widow’s Bay: Γιατί όλοι ξαφνικά μιλάνε για τη σειρά που σάρωσε στα Emmy;
Cine News
Όλιβερ Λάσε: Ο σκηνοθέτης του «Sirât» στο 67ο ΦΚΘ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έρημο
Cine News
Ο Romain Gavras έρχεται στην Στέγη για ένα masterclass πάνω στην επιδραστικότητα της εικόνας
Cine News
Silo (Season 3): Ο μύθος γίνεται αλληγορία εξουσίας, μνήμης και αγάπης
Cine News
WIPE Berlin: Το διεθνές αντισυμβατικό φεστιβάλ ερασιτεχνικού κινηματογράφου κάνει στάση στην Αθήνα
Cine News
CineFIX: Η χειμερινή έκδοση "βλέπει" ντοκιμαντέρ - Το πρόγραμμα των πρώτων προβολών