MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ύμνος στην φιλία το νέο τραγούδι της Ariana Grande, που μόλις κυκλοφόρησε

Το τραγούδι έχει τίτλο “7 Rings” και αμέσως μόλις κυκλοφόρησε προκάλεσε έντονο σχολιασμό στο Twitter.

Monopoli Team

Η Ariana Grande κυκλοφόρησε το τελευταίο της single “7 Rings” το πρωί της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019 από τη Republic Records / Universal Music, μαζί με το βιντεοκλιπ και απο την ώρα εκείνη το όνομά της φιγουράρει στα trends του Twitter. Δικαίως;

Το Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του “Thank U, Next”, το video clip του “Breathin’” αποκάλυπτε τα τραγούδια που θα ακούσουμε στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας.

Σε έναν πίνακα αναχωρήσεων διακρινόταν να αναγράφεται ο τίτλος του “Imagine”, το single που ακολούθησε, αλλά και κωδικοποιημένοι τίτλοι, όπου τα γράμματα άλλαζαν συνεχώς, ανάμεσα στους οποίους φαίνεται ότι βρισκόταν και το “7 Rings”.

«Το “7 Rings” (7 δαχτυλίδια) προορίζεται να είναι ένας ύμνος για τη φιλία», είχε ανακοινώσει η ίδια η Αriana Grande στους φανς της στο Twitter, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου της single. Εξήγησε πώς η ενέργεια του συγκρίνεται με ένα από τα τελευταία της singles, “Thank U, Next”, το οποίο ήταν ένα τραγούδι – ευχαριστώ στους πρώην της (και μάλιστα είχε γίνει μεγάλη επιτυχία!).

Ποια είναι όμως η ιστορία που κρύβεται πίσω από τους στίχους του τραγουδιού; Η οποία μάλιστα, είναι και πέρα για πέρα αληθινή.

Τον Νοέμβριο, μετά την επιστροφή που έκανε η Grande στο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο Pete Davidson, αγόρασε επτά δαχτυλίδια από το αμερικανικό πολυτελές κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co. και τα μοιράστηκε με έξι φίλες της. Η τραγουδίστρια διηγήθηκε την ιστορία αυτή στο περιοδικό Billboard στη συνέντευξη που παραχώρησε για τις Γυναίκες της Χρονιάς.

«Εγώ και οι φίλες μου πήγαμε μαζί στο Tiffany’s, για ένα απλό shopping therapy. Ξέρεις πως όταν περιμένεις στο Tiffany’s σου πρσφέρουν μπόλικη σαμπάνια;  Μας έδωσαν αρκετή έτσι ώστε να φτάσουμε στο σημείο να αγοράσουμε επτά δαχτυλίδια αρραβώνων και όταν επιστρέψαμε στο στούντιο έδωσα σε όλους ένα δαχτυλίδι φιλίας. Γι ‘αυτό λοιπόν τα έχουμε αυτά και από εκεί προέρχεται και η ιδέα του τραγουδιού».

Τα επτά δαχτυλίδια (7 Rings) αντιστοιχούν στις επτά γυναίκες που ήταν παρούσες, οι οποίες συμμετέχουν και στο video clip: Η Ariana Grande και οι φίλες της Vic, Courtney, Alexa, Tayla, Njomza, Kaydence. Η μητέρα και η γιαγιά της Grande πήραν κι εκείνες δαχτυλίδια, αφού όμως είχε ήδη γραφτεί το κομμάτι.

Τα κουπλέ του τραγουδιού βασίζονται στο “My Favourite Things” από το κλασικό μιούζικαλ«Η Μελωδία της Ευτυχίας» (The Sound Of Music), ενώ στα πλάνα του βιντεοκλιπ κυριαρχούν το ροζ χρώμα, λαμπερά διαμάντια και άφθονη σαμπάνια.

Θα γίνει λοιπόν το νέο single αυτό ο νέος μας εθισμός;

Να θυμίσουμε πως η Ariana Grande είναι υποψήφια στα 61α Βραβεία Grammy για το Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ με το “Sweetener” και για την Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία με το “God Is A Woman”. Επίσης προτείνεται στα BRIT Awards 2019 για το βραβείο της Καλύτερης Διεθνούς Καλλιτέχνιδας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Μαρινέλλα (1938-2026): Ο μύθος του ελληνικού τραγουδιού
Εκδηλώσεις
Moromo: Μία πολυμεσική εγκατάσταση του Παντελή Καρασεβδά στο Tzamia Krystalla
Εταιρικές Δράσεις
Η COSMOTE TELEKOM παρουσιάζει τους Metallica στη συναυλία της χρονιάς
Μουσικά Νέα
Τα Κοντσέρτα του Ραχμάνινοφ: Ο Ντένις Κοζούχιν και η ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικά Νέα
Η Βίκυ Λέανδρος για πρώτη φορά στη σκηνή του Λόφου της Σάνης
Μουσικά Νέα
25 χρόνια “Gorillaz”: Το ντεμπούτο που άλλαξε για πάντα τη μουσική
Μουσικά Νέα
Χάρις Αλεξίου: «Τον λατρεύω τον ΛΕΞ» – Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους(vid)
Μουσικά Νέα
Σε συλλεκτικό βινύλιο ο «Οιδίπους Τύραννος» με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα
Μουσικά Νέα
Αυτός που βρίσκεται παντού: Ένας νέος δίσκος από τον κόσμο του Ρωμανού Μελωδού, με σπουδαίες φωνές
Μουσικά Νέα
Το UP FM Festival έρχεται να ξεσηκώσει (ξανά) την Πάτρα
Μουσικά Νέα
Live στην Τεχνόπολη: Κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Polkar
Μουσικά Νέα
Φ hill Sessions: Οι συναυλίες που θα δούμε αυτό το καλοκαίρι στον λόφο Φιλοπάππου