MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλες παραστάσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Οκτώ εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με θεάματα για όλα τα γούστα!

Monopoli Team

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η ιδανική αφορμή για έξοδο στην πόλη, αλλά και για να παρακολουθήσουμε μεγάλες παραγωγές, με εντυπωσιακά σκηνικά, λαμπερούς συντελεστές, φημισμένους χορευτές από τα μεγαλύτερα μπαλέτα του κόσμου.

Συγκεντρώσαμε για εσάς οκτώ από τις πιο “λαμπερές” παραστάσεις των ημερών, για να απολαύσετε μαζί με φίλους ή την οικογένειά σας!

Το Γαλάζιο Πουλί

22/12, 26/12,  27/12, 28/12, 29/12

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στον παραμυθένιο κόσμο του ονείρου και του μυστηρίου θα μας ταξιδέψουν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί με τους Μουσικούς της Καμεράτας–Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής. Πρόκειται για ένα από τα αριστουργήματα του λυρικού και φαντασιακού θεάτρου, γραμμένο από τον βέλγο συγγραφέα Μωρίς Μαίτερλινκ με θέμα δύο αδελφάκια, που αναζητούν το πουλί της ευτυχίας. Μια περιπλάνηση που συμβολίζει τη διαδικασία της ωρίμανσης, το κυνήγι του ανέφικτου και την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας, που τελικά κρύβεται στα απλά πράγματα και κυρίως στη ζεστασιά της οικογενειακής αγάπης.

Εορταστικό Γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών 

30/12, 20.30

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Γιώργος Πέτρου στο πόντιουμ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για το μεγάλο γκαλά του Μεγάρου στις 30 Δεκεμβρίου. Ο σπουδαίος βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος και η νεαρή και πολλά υποσχόμενη σοπράνο Βάσια Αλάτη ερμηνεύουν ένα γιορτινό πρόγραμμα με μπελκάντο άριες και ντουέτα από όπερες των Ροσσίνι, Ντονιτσέττι και Βέρντι. Για τη συνέχεια βιενέζικα βαλς και οπερέτες, μέσα από τη μουσική του Γιόχαν Στράους και του Φραντς Λέχαρ.

The Great Gatsby – Cinema Alive

21 & 22/12, 28 & 29/12, 21.00

Grand Hyatt Athens

Το Cinema Alive επιστρέφει στην Αθήνα, φέτος τα Χριστούγεννα και παρουσιάζει το δεύτερο Immersive Cinema Experience (διαδραστικό σινεμά), ζωντανεύοντας αυτή τη φορά τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «The Great Gatsby». Για 4 μόνο παραστάσεις το Grand Hyatt Athens, θα σας υποδεχτεί ώστε να ζήσετε από κοντά τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Gatsby με την Daisy, τα ξέφρενα πάρτυ που άφησαν εποχή στη Νέα Υόρκη και πολλές ακόμα σκηνές βασισμένες στην ταινία. Πάνω από 60 συμμετέχοντες ηθοποιοί, dancing acts, live μουσικοί, Dl’s, καθώς και ο ανάλογος φωτισμός και σκηνικά που θα περιβάλοουν την προβαλλόμενη ταινία, θα συμβάλουν στην εμπειρία του κοινού. Ακολουθεί after party βασισμένο στην ταινία.

Ο Καρυοθραύστης από το St. Petersburg Ballet Theatre of Russia 

Από 19/12/2018 έως 30/12/2018

Christmas Theater, Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Το μπαλέτο St.Petersburg Ballet Theatre με κορυφαίους σολίστ του θεάτρου Μαριίνσκι αλλά και με ζωντανή ορχήστρα παρουσιάζουν την ομορφότερη ιστορία των Χριστουγέννων. Μπαλέτο σε 2 πράξεις βασισμένο στο παραμύθι του E.T.A. Hoffman «Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών» σε μουσική του Τσαϊκόφσκι.

Σταχτοπούτα από τα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο

21, 23, 25, 27/12, 20:00 & 22, 26, 28, 29/12 στις 17:00 & στις 21:00

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Tα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο, η περίφημη χορευτική ομάδα του Πριγκιπάτου του Μονακό, παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή, γεμάτη λάμψη, εκδοχή της Σταχτοπούτας, του αγαπημένου παραμυθιού των παιδικών μας χρόνων, εμπνευσμένη από την αριστουργηματική μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ. Όλοι γνωρίζουμε το πολυαγαπημένο παραμύθι της φτωχής Σταχτοπούτας που, με μαγικό τρόπο, λυτρώνεται από τις κακοτυχίες της ζωής και μεταμορφώνεται σε αληθινή πριγκίπισσα. Τι συμβαίνει, όμως, όταν η Μητριά δεν είναι μια μοχθηρή μεσόκοπη κυρία αλλά μια πολύ σαγηνευτική γυναίκα; Όταν οι Κακές Αδελφές δεν είναι πλέον ούτε τόσο δύστροπες αλλά ούτε και τόσο άσχημες; Όταν η Νεράιδα είναι ίσως πολύ περισσότερα απ’ όσα φανταζόμαστε;

Crash Park: Η ζωή ενός νησιού του Philippe Quesne

28 έως 30/12, 20.30

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Mια μυστηριώδης νήσος αναδύεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Γύρω μας, ο ωκεανός. Τα πάντα εδώ είναι πιθανά. Μπορεί να συντριβούν αεροπλάνα, να αναδυθούν γοργόνες και τέρατα, να συγκροτηθούν καινούριες πολιτείες, να γεννηθούν νέοι μύθοι και θρύλοι. Δύο χρόνια μετά τη «Μελαγχολία των δράκων», με την οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, ο Φιλίπ Κεν επιστρέφει στη Στέγη με την πιο πρόσφατη παραγωγή του, το CrashPark: η ζωή ενός νησιού, όπου μπλέκει την ομηρική «Οδύσσεια» με το τηλεοπτικό “Lost”, τον Ιούλιο Βερν με το μιούζικαλ και την εξορία με την ουτοπία.

Η Χιονάτη στον Πάγο από τους Russian Ice Stars 

20/12 έως 23/12
Γήπεδο Tae Kwon Do

Τα φετινά Χριστούγεννα το Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) στην Αθήνα, υποδέχεται τους Russian Ice Stars, σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό παραμύθι της Χιονάτης. Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές. Σε μια τεράστια παγοπίστα 800 τμ η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον πάγο.

Christmas Magic Festival
4/1, 20.00, 5/1, 16.00 & 20.00, 6/1, 12.00 & 16.00 
Christmas Theater / Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Εφτά από τους καλύτερους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας έρχονται στο Christmas Theater για να μας χαρίσουν μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα. Oι πιο εντυπωσιακοί μάγοι του Λας Βέγκας έρχονται για να παρουσιάσουν νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα. Μάγοι που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.  

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b