MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο χορός του Λιονταριού στο Christmas Street Food Village

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 το Christmas Street Food Festival φιλοξενεί τον «Χορό του Λιονταριού».

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Αυτές τις γιορτές η Αθήνα υποδέχεται μια νέα πρόταση Χριστουγεννιάτικης διασκέδασης. Έρχεται το Christmas Theater στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου με 9 παραστάσεις που μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Έξω από το θέατρο υπάρχει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με ξύλινα σπιτάκια και τις πιο new age καντίνες της πόλης που θα προσφέρουν γεύσεις γλυκές και αλμυρές από όλο τον κόσμο, το πρώτο και μοναδικό στην Αθήνα Christmas Street Food village.

Παραδοσιακοί γκεζλεμέδες, αυθεντικά πιροσκί και πλιμένι, μυρωδάτα φαλάφελ, μεξικάνικα τσούρος, αυθεντικές ιταλικές πίτσες και σπαγγέτι, αφράτες βάφλες, βιενέζικη σοκολάτα, καραμέλες καρουζέλ, μοναδικές σαλάτες και απίθανα σάντουιτς, σούπες βελουτέ, ιδιαίτερα hot dog και κρέπες αλλά και άλλες γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Στο χωριό όμως υπάρχουν και δραστηριότητες για τα παιδιά. Στο σπιτάκι του Άη Βασίλη αλλά και στο σπιτάκι του Καρυοθραύστη τα παιδιά συναντούν τις πιο παραμυθένιες ιστορίες και συμμετέχουν σε πολλά διαδραστικά παιχνίδια.

Κάθε εβδομάδα θα πραγματεύονται και διαφορετικά events.

 IMG 20181105 002235 311 2

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου σε συνεργασία με τα σωματεία Αθλητικός σύλλογος Γου Κουνγκ Βορείων προαστείων, Αθλητικός σύλλογος Αετός Γαλατσίου και Αθλητικό σωματείο Η Ροή θα παρουσιάσουν στο Christmas street food village το Χορό του Λιονταριού, την τέχνη του Shaolin Kung Fu και μια εντυπωσιακή επίδειξη με παραδοσιακές κινεζικές σημαίες. Μια πραγματική γιορτή για τους λάτρεις του Κουνγκ Φου.

Ο χορός του λιονταριού πρόκειται για μια παραδοσιακή μορφή κινέζικης τέχνης διαδεδομένη από τις σχολές κουνγκ φου. Κάθε σχολή εκτός από την εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες εξασκούσε και τον χορό του λιονταριού και τον χορό του δράκου. Στην Κινέζικη κουλτούρα ο Χορός του Λιονταριού συμβολίζει την τύχη και την δύναμη γι’αυτό παρουσιάζεται στην Κινέζικη Πρωτοχρονιά.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b