MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Tommy Jeans Crest Capsule Συλλογή βρίσκεται στην Ελλάδα και γιορτάζει τη διαφορετικότητα

Στις 26 Νοεμβρίου 2018 λανσάρεται στην Ελλάδα η TOMMY JEANS Crest capsule συλλογή, η οποία εμπνέεται από το εμβληματικό Tommy Crest λογότυπο το οποίο λανσαρίστηκε πρώτη φορά από τον Tommy Hilfiger το 1985.

TH FW18 TommyJeans 6.0 CrestCapsule 06
Monopoli Team

H TOMMY JEANS Crest capsule συλλογή γιορτάζει τη θετικότητα, τη διαφορετικότητα και την τολμηρή προσωπική έκφραση ενώ αποτίνει φόρο τιμής στη μουσική κληρονομιά του brand.

Η digital καμπάνια περιλαμβάνει τους ανερχόμενους καλλιτέχνες Jelani Blackman και RIMON οι οποίοι δίνουν το δικό τους μοναδικό στίγμα στη συλλογή, καθώς η μόδα γι’ αυτούς αποτελεί μέσο προσωπικής έκφρασης.

Η capsule συλλογή περιλαμβάνει βασικά κομμάτια denim εμπλουτισμένα με ένα twist από το iconic Tommy Crest, ένα λιοντάρι με σπαθί που περιβάλλεται από δάφνες και έχει επαναπροσδιοριστεί με σύγχρονες τεχνικές και έντονα χρώματα.

Τα κομμάτια της συλλογής TOMMY JEANS Crest capsule

Τα ανδρικά iconic κομμάτια περιλαμβάνουν ένα denim trucker και ένα μπλε navy και πράσινο Harrington jacket με κεντημένο το οικόσημο και τη γραμματοσειρά “TOMMY JEANS” στη πλάτη; μπλε navy, κόκκινα ή λευκά πουλόβερ με το οικόσημο τυπωμένο στην πλάτη, , στους ώμους, και στο στήθος μπροστά από το TOMMY JEANS stretch flag λογότυπο; γκρι, κόκκινα ή μπλε navy πουλόβερ με κεντημένο το οικόσημο και τη γραμματοσειρά “TOMMY JEANS” μπροστά, χαλαρά και ελαφρώς ξεπλυμένα dad jeans με το οικόσημο κεντημένο στην πίσω τσέπη, λευκές σαλοπέτες με το οικόσημο μπροστά από το stretch flag TOMMY JEANS, μπλε navy ή κόκκινα sweat pants με το οικόσημο τυπωμένο στην κάτω πλευρά στα μπατζάκια, ένα πολύχρωμο πουκάμισο με ένα μικρό οικόσημο κεντημένο στην τσέπη του στήθους και κόκκινα, λευκά ή μπλε navy T-shirts με το οικόσημο μπροστά από το stretch flag TOMMY JEANS στο στήθος.

TH FW18 TommyJeans 6.0 CrestCapsule 15

Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν navy μπλε, λευκά ή πράσινα καπέλα, σακίδια και bumbags, καθώς και κόκκινες, λευκές ή navy μπλε κάλτσες έχοντας λεπτομέρειες του οικοσήμου από άκρη σ’ άκρη.

Η TOMMY JEANS Crest capsule συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Tommy Jeans στο The Mall Athens (1ος όροφος) από σήμερα (tommy.com).

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b