MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προβολές ντοκιμαντέρ στο ΚΕΤ, με είσοδο ελεύθερη

Το ΚΕΤ φιλοξενεί για πέμπτη συνεχή χρονιά το σεμινάριο δημιουργικού ντοκιμαντέρ «Εσωτερικά Τοπία» με τον Χρήστο Καρακέπελη και τη Νατάσα Σέγκου.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 θα προβληθεί η ταινία του Χρήστου Καπάτου “Η Φωνή του Αντώνη”. Θα προηγηθεί η μικρού μήκους ταινία του Νίκου Κατσού “The Woman”

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 θα προβληθεί η ταινία “Príncipes Felizes” του Πάνου Δεληγιάννη. 

402556

Η Φωνή του Αντώνη, 2018, 75’ 
Το 2011, μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, ο Χρήστος Καπάτος αποφασίζει να εγκαταλείψει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της ναυτιλίας και μετακομίζει πίσω στο πατρικό του. Την ίδια περίοδο, ο πατέρας του, Αντώνης, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ομιλίας λόγω μιας σειράς εγκεφαλικών επεισοδίων. Οι μόνοι που μπορούν να τον κατανοήσουν είναι ο γιος και η σύζυγός του. Το 2012 ο Χρήστος ξεκινά να κινηματογραφεί τη ζωή του στο σπίτι σε μια προσπάθεια να συμφιλιωθεί με το νέο αυτό μοντέλο συνύπαρξης. 

Príncipes Felizes, 2018, 80’ 
Από την καρδιά μιας φαβέλας του Ρίο ντε Τζανέιρο έως το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το θέατρο ανοίγει τα φτερά μιας ομάδας παιδιών για μια ελεύθερη πτήση πάνω από τους φόβους, τα όνειρά τους και τις ακραίες αντιφάσεις της πόλης τους. Η ταινία γυρίστηκε σε μια από τις πιο σκληρές φαβέλες του Ρίο και ακολουθεί μια ομάδα παιδιών καταγράφοντας το χρονικό της μύησής τους στην τέχνη του θεάτρου.

402554

The Woman, 2018, 5’ 
Μια γυναίκα βιώνει την απώλεια σε ένα διαμέρισμα μιας σύγχρονης μεγαλούπολης.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Ο Leon of Athens στο Gazarte, ένας σύγχρονος «Έγιολφ» στο ΠΛΥΦΑ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα (02-06/03)
Εκδηλώσεις
Νέος μήνας με θέατρο, live, προβολές, εκθέσεις - Ο οδηγός μας για σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, live, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε χωρίς πορτοφόλι αυτό το Σαββατοκύριακο
Εκδηλώσεις
Προθάλαμος Δ’: Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Εθνικό συζητά για τις όψεις της συμβολικής βίας
Εκδηλώσεις
«Νέκυια» της Φένιας Παπαδόδημα, «ταξίδι» στον κόσμο του Βαλς με την ΚΟΑ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ιστορίες ανθρώπων, χώρων και αντικειμένων στο Μουσείο Βορρέ: Από την παράδοση στη σύγχρονη δημιουργία
Εκδηλώσεις
Ο «Βυσσινόκηπος» στο Εθνικό, ρεσιτάλ της Αλεξίας Μουζά στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς στηρίζει τον κύκλο συναυλιών «Νίκος Σκαλκώτας: Ελληνικοί Χοροί για δύο πιάνα»