MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρχονται οι Νύχτες Πρεμιέρας: Τί θα δούμε στο 24ο αθηναϊκό φεστιβάλ κινηματογράφου

Από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, η Αθήνα υποδέχεται τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή.

Monopoli Team

Ο αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός της Αθήνας, που πραγματοποιείται για περισσότερα από είκοσι χρόνια από το Σινεμά (cinemagazine.gr), επιστρέφει και φέτος στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού του. 

Από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018,  η Αθήνα υποδέχεται τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή, στις αίθουσες: Danaos Cinema (1 & 2), ΙΝΤΕΑΛ (CINE IDEAL), Odeon Opera (1 & 2), ΑΣΤΟΡ, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Παλλάς. 

Υπό την εποπτεία του καλλιτεχνικού διευθυντή, Λουκά Κατσίκα, και μιας δραστήριας και νεανικής ομάδας θα παρουσιάσει στην 24η διοργάνωσή του, περισσότερες από 100 νέες ταινίες μεγάλου μήκους απ’ όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα, τρία διαγωνιστικά τμήματα (#AIFFCompetition), ειδικά αφιερώματα (#AIFFTributes) και προσεκτικά επιλεγμένες ελληνικές, μικρού μήκους, δημιουργίες (#GreekShortsCompetitions).

Πιστό στις προσδοκίες του πολυπληθούς κοινού του, θα περιλαμβάνει κινηματογραφικά διαμάντια του ανεξάρτητου σινεμά, μια εκλεκτή σοδειά από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς (#InternationalCompetition) δημιουργίες που μας έρχονται ήδη πολυβραβευμένες από τα μεγαλύτερα ξένα φεστιβάλ (#FestivalDarlings) σε όλο τον κόσμο, πολυσυζητημένα ντοκιμαντέρ (#StangerThanFiction), κλασικούς σταθμούς του παρελθόντος (#AIFFClassics), μεταμεσονύκτιες προβολές (#AfterHours) και μουσικά φιλμ (#MusicAndFilm), ενώ στη διάρκεια της διεξαγωγής του θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με μια σειρά από εκδηλώσεις (εκθέσεις, εγκαταστάσεις, διαλέξεις), δεξιώσεις και πάρτι. 

Οι 24ες Νύχτες Πρεμιέρας, με μεγάλο χορηγό την COSMOTE TV, θα ανοίξουν την αυλαία τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις και τα νέα του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες: www.cinemagazine.gr και www.aiff.gr. 

Διαβάστε εδώ, το αναλυτικό πρόγραμμα του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας. 

️Το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. 

 

Προπώληση Καρτών Διαρκείας: 


– Διαδικτυακά, μέσω της viva.gr
– Στο Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42), Ώρες λειτουργίας: 11.00-18.00
– Στους Κινηματογράφους (ώρες λειτουργίας, θα ανακοινωθούν σύντομα).

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b