MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα παραχωρεί τα έσοδα παραστάσεων, στους πυρόπληκτους του Δήμου του

Έχοντας στο ενεργητικό του τρεις ερασιτεχνικές σκηνές ενηλίκων, με τρία πολύ σπουδαία ελληνικά έργα, το Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα θα βρεθεί στην σκηνή του θεάτρου «Αθηνά» (Δεριγνύ 10), με τους θιάσους τους στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018, με σκοπό τα έσοδα να παραχωρηθούν στους πυρόπληκτους.

Monopoli Team

Το Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα, μετά την αναπάντεχη και πρωτοφανή καταστροφή,  την οποία έζησαν οι κάτοικοι του Δήμου,  ανοίγει τις πόρτες  και την καρδιά του θέλοντας να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους  μας που επλήγησαν από την ανελέητη φωτιά.

Η πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο αποφάσισαν να βγουν από την πόλη του Μαραθώνα και να βρεθούν σε θέατρο της Αθήνας για να στείλουν το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Οι παραστάσεις

Τετάρτη 26/9, 20:30

«Η Αυλή των Θαυμάτων» Ιάκωβου Καμπανέλη

Σκηνοθεσία: Τάσος Χαλκιάς

Πέμπτη 27/9, 20:30

«Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια» 

Σκηνοθεσία: Πελαγία Αγγελίδου

Παρασκευή 28/9, 20:30

«Αλμανάκ» της Μαριάννας Κάλμπαρη

Σκηνοθεσία: Νίκος Γκεσούλης

Μήνυμα της προέδρου

Μετά την καταστροφή που υπέστη ο τόπος μας και την ανελέητη φωτιά, πρόκειται να δοθούν στο θέατρο «Αθηνά» τρεις εξαιρετικές παραστάσεις από τις ερασιτεχνικές σκηνές ενηλίκων του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα, στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Ο σκοπός θα είναι η ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων της περιοχής μας, εφόσον τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ως φορέας με κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον άνθρωπο, ως οντότητα. Η γαλήνη της ψυχής μπορεί να επέλθει μέσω και των πολιτιστικών γεγονότων, πολύ περισσότερο δε, μέσω της ενεργής συμμετοχής του ανθρώπου στις πολιτιστικές δράσεις και αυτό είναι το κύριο μέλημά μας. 

Μετά το τραγικό γεγονός της φωτιάς, καλούμε όλο τον κόσμο να συνδράμει και οικονομικά με αφορμή τις παραστάσεις των ερασιτεχνικών θιάσων του Δημοτικού μας Θεάτρου και να δοθεί παράλληλα το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Ο στόχος είναι οι συνάνθρωποί μας, να βοηθηθούν και να ανακουφιστούν. Να μπορέσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να συναισθανθούν ότι οι κοινωνικοί φορείς της περιοχής τους αλλά και η Πολιτεία είναι δίπλα τους, όχι απρόσωπα και αποστασιοποιημένα, αλλά ουσιαστικά, με την ανάλογη ευσέβεια στο πόνο και στη θλίψη που έχουν βιώσει. Να μπορέσουν να βρουν την ελπίδα και το νόημα της ζωής τους.

Η παραχώρηση του χώρου από το θέατρο «Αθηνά» είναι εξέχουσας σπουδαιότητας και ευχαριστούμε τον κο Μαρασούλη Δημήτριο, για την άμεση προθυμία του.

Η συνδρομή σας σε επίπεδο επικοινωνίας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επίτευξη του φιλανθρωπικού μας σκοπού, ώστε να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερα έσοδα. Για τον λόγο αυτόν, θα υπάρξει και η δυνατότητα προπώλησης εισιτηρίων μέσω Viva.

Με διάθεση αγαστής συνεργασίας για έναν τόσο σπουδαίο σκοπό. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα, Δήμητρα Κάκαρη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b